Εξορία τον Γενάρη!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίκασε... ξανά τον Μανόλο Χιμένεθ, μεγαλώνοντας την τιμωρία του για απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους! Τα 3 κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος που χάνει, όταν θα απουσιάζουν και οι Σιμόες, Μάνταλος, Γιόχανσον

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
Χιμένεθ EUROKINISSI

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο 2018 και η νέα χρονιά θα μπει με πολλά προβλήματα για την ΑΕΚ! Κι αυτό αφού δεν της έφταναν για τον Γενάρη οι αγωνιστικές απουσίες - των τραυματισμένων Μάνταλου, Γιόχανσον, Σιμόες ενώ ο Γαλανόπουλος θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον ΠΑΣ- δεν θα έχει και προπονητή στον πάγκο της!!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την έφεση που ασκήθηκε κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τιμωρία του Μανόλο Χιμένεθ, για την άσεμνη χειρονομία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά... τιμωρημένος!!

Τι σημαίνει αυτό; Πως η ποινή αυξήθηκε στις 45 ημερολογιακές μέρες και ο Ισπανός τεχνικός θα απουσιάσει από τα τέσσερα πρώτα ματς της Ένωσης το 2018. Τρία για το πρωτάθλημα, με δύο δύσκολες εξόδους σε Αγρίνιο και Λάρισα και ένα για το κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, τον επαναληπτικό με τα "καναρίνια" για το Κπελλο Ελλάδας, όπως και το ματς με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ και την ΑΕΛ στο AEL FC Arena.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και τα παιχνίδια:

6/2018 Παναιτωλικός - ΑΕΚ (πρωτάθλημα)

9/1/2018 ΑΕΚ - Παναιτωλικός (κύπελλο)

14/1/2018 ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (πρωτάθλημα)

20/1/2018 ΑΕΛ - ΑΕΚ (πρωτάθλημα)

Στον Ισπανό προπονητή επιβλήθηκε επίσης χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000€.

News 24/7

24MEDIA NETWORK