Χοντρό... μπάσιμο της Ίντερ για ταλέντο που τσέκαρε ο Ολυμπιακός

Ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα ακούστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποτελεί το μεγάλο στόχο του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ιταλός προπονητής... σπρώχνει "πακέτο" για τον Γιαν Καραμό.

Χοντρό... μπάσιμο της Ίντερ για ταλέντο που τσέκαρε ο Ολυμπιακός

Ο Φρανσουά Μοδεστό γνωρίζει καλά τη γαλλική αγορά και είχε από καιρό... τσεκάρει στο μπλοκάκι του το όνομα, Γιαν Καραμό της Καέν.

Το όνομα του 19χρονου εξτρέμ είχε ακουστεί εντός του "ερυθρόλευκου"... στρατοπέδου αρκετό καιρό πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Χάσι.

Οι σούπερ εμφανίσεις του Γάλλου με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού όμως "ξύπνησαν" τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και η Ίντερ πλέον έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του νεαρού Γιαν Καραμό.

Όπως γράφει ρεπορτάζ της "L'Equipe" η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει 6.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Καέν. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στην τελική συμφωνία.

Επίσης, για τον Καραμό ενδιαφέρεται και η Σαουθάμπτον, γνωστή αγγλική ομάδα που αρέσκεται να αγοράζει ταλέντα και να τα... μοσχοπουλάει αργότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK