Χορηγία Super League: Σαββίδης εναντίον Μαρινάκη και Μελισσανίδη;

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα καταθέσει πρόταση στη Λίγκα για τη χορηγία του πρωταθλήματος.

Χορηγία Super League: Σαββίδης εναντίον Μαρινάκη και Μελισσανίδη;

Τα δεδομένα τούτη τη στιγμή είναι δύο: ΟΠΑΠ και "Alter Ego" είναι οι δύο εταιρίες που έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για τη χορηγία της Super League και μέχρι την προσεχή Τετάρτη θα καταθέσουν τις προσφορές τους (ζήτησαν και πήραν παράταση).

Ο ΟΠΑΠ ουσιαστικά θα προσπαθήσει για τρίτη φορά να πάρει τη χορηγία της Super League (οι προηγούμενες δύο προτάσεις του δεν πέρασαν), ενώ η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία πήρε τη μία εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά διεκδικώντας αυτή να γίνει ο βασικός χορηγός του συνεταιρισμού.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Όλα καλά κι ωραία ως εδώ, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ένα σενάριο που είτε βασίζεται στην πραγματικότητα είτε αποτελεί περισσότερο επιθυμία της ίδιας της Super League, ελπίζοντας πως έτσι θα ανέβουν οι τελικές προσφορές. Το σενάριο, λοιπόν, θέλει τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει γερό μπάσιμο με δυνατή προσφορά ώστε να γίνει αυτός χορηγός του πρωταθλήματος της Super League.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο σχετικά με ιδιοκτήτες ομάδων, οπότε δεν παρουσιάζεται κώλυμα στο να γίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ή ο Ιβάν Σαββίδης (μέσω των εταιριών τους) χορηγοί του συνεταιρισμού.

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ, πάντως, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Βέβαια, είναι κάτι συνηθισμένο, αφού είθισται να μην προετοιμάζει το έδαφος προτού κάνει κάποιο "χτύπημα". Οι στενοί του συνεργάτες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνει προσφορά την προσεχή Τετάρτη -δίπλα σε αυτές του ΟΠΑΠ και της "Alter Ego"- μιας και έχει ως μέλημα ένα δυνατό προϊόν, με δυνατές όλες τις ομάδες (και όχι μόνο τους "μεγάλους") και χρήματα που θα δυναμώσουν το ελληνικό πρωτάθλημα και θα δώσουν ανάσα σε συλλόγους που αγκομαχούν οικονομικά.

ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΠΩΣ... ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Άλλοι λένε, πάντως, πως όλα αυτά περί Σαββίδη είναι απλά διακαής πόθος πολλών μέσα στο συνεταιρισμό ώστε να ανέβουν τα ποσά και ουσιαστικά μέσω μίας ιδιότυπης δημοπρασίας να έρθει η καλύτερη δυνατή συμφωνία για τη Λίγκα.

Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, ο χρόνος θα δείξει. Θα δούμε τα επόμενα 24ωρα αν ο Ιβάν Σαββίδης είναι διατεθειμένος να μπει ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη διεκδικώντας τη χορηγία του πρωταθλήματος. Κάτι που αν ισχύει, θα μιλάμε για πραγματικό ντέρμπι.

Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παράταση για ΟΠΑΠ και "Alter Ego", στη... γωνία ο Ιβάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK