Χρωστάει και στον Καλτσά ο Παναθηναϊκός!

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Καλτσάς φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", αποκαλύπτοντας πως ο Παναθηναϊκός του οφείλει ακόμα χρήματα.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
kaltsas EUROKINISSI

Ο Νίκος Καλτσάς ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αστέρα Τρίπολης στη νίκη με 4-0 επί της Κέρκυρας, αφού πέτυχε γκολ και έβγαλε ασίστ.

Την Κυριακή ο 27χρονος άσος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες" με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός του οφείλει χρήματα.

Για την πρώτην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό:« Η θέση μου είναι λίγο δύσκολη. Επίσης, μέχρι στιγμής δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο έφυγα».

Για το αν του χρωστάει χρήματα ο Παναθηναϊκός:« Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις, αλλά με καλή θέληση θα τα βρούμε όλα. Θα βρεθούμε και θα τελειώσουμε με αυτό».

Για το τι φταίει για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό:« Δεν είμαι ο αρμόδιος να το πω αυτό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και δεν πρέπει να σταθεί σε αυτά τα προβλήματα. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για τα παιδιά. Πρέπει να κερδίζουν για να έχουν ψυχολογία και να ξεφύγουν από τα προβλήματα».

Για την πορεία του Αστέρα:«Εί ναι καλό που είμαστε στις πρώτες θέσεις, αλλά εμείς κοιτάμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε που θα είμαστε. Από την αρχή της σεζόν ήμουν αισιόδοξος. Το ξεκίνημά μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν καλό, καθώς χάσαμε δύο ματς στην έδρα μας. Έγιναν αλλαγές και τώρα αναδεικνύεται το καλό μας πρόσωπο. Πάντως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, αφού η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Για το αν η ομάδα μπορεί να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα:« Ο Αστέρας έχει αποδείξει, αν εξαιρέσουμε τα δύο τελευταία χρόνια, ότι είναι ομάδα πεντάδας, ενώ και στην Ευρώπη έχειπετύχει μεγάλες νίκες. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποιος θα μπει στην πεντάδα, αφού δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Ο Ατρόμητος ξεχωρίζει, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δε δέχεται εύκολα γκολ. Καλό πρόσωπο έχουν δείξει ο Πανιώνιος και η Ξάνθη».

Για το πόσο τους βοήθησε η αλλαγή προπονητή:« Πρωτίστως βοηθάει ψυχολογικά και μετά όλα τα άλλα. Μας έχει… δέσει περισσότερο και το βγάζουμε στο γήπεδο.Και οι παίκτες δεν είχαν παίξει καλά, αλλά αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής Πάντα μια αλλαγή προπονητή είναι ένα δύσκολο κομμάτι, διότι κάποιος φεύγει κι έρχεται ένας νέος με διαφορετική φιλοσοφία. Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν τα ίδια. Για αυτό στέκομαι κυρίως στην ψυχολογία».

Για τον κόσμο:« Είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αποτυχημένα. Εμείς, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και φέρνοντας νίκες, πιστεύω ότι μπορούμε να τους μεταπείσουμε και να τους κάνουμε να έρθουν στο γήπεδο».

Για το αν τον γεμίζει άγχος το ότι έχει υψηλό συμβόλαιο:« Δεν έχω στο μυαλό μου το συμβόλαιο. Αυτό που θέλω είναι να δουλεύω καθημερινά στους αγώνες και τις προπονήσεις».

Για το αν αυτός και άλλοι παίκτες βλέπουν τον Αστέρα ως μία δεύτερη ευκαιρία για την καριέρα τους:« Δεν θα το έλεγα δεύτερη ευκαιρία. Απλά ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Στον Παναθηναϊκό δεν έπαιζα. Οπότε ήρθα στην Τρίπολη για να παίζω».

Για το ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο:« Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Όλοι οι… μεγάλοι έχουν χάσει αγώνες σε επαρχιακές πόλεις. Μακάρι να το πάρει ο καλύτερος. Φέτος, βλέπουμε ένα πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες είναι πιο κοντά βαθμολογικά. Ακόμα κι αν είσαι χαμηλά, με μία νίκη μπορείς να ανέβεις στη μέση της βαθμολογίας και με δύο να είσαι στην πεντάδα. Είναι πάντως το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Πάντως και οι τρεις ομάδες που στοχεύουν στο πρωτάθλημα είναι καλές με έμπειρους παίκτες και κάθε μία θα δώσει τον αγώνα της για τον τίτλο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK