Δεν ήξερε ο Βαρέλα, δεν ρώταγε τον Κλαόυς;

Μοιραίος πρωταγωνιστής ο Πορτογάλος στόπερ στο “Καραϊσκάκης” που την... είδε Αθανασιάδης. Η... φοβερή σύνδεση του ντέρμπι με Ολυμπιακό και του αγώνα με Άγιαξ, ο γρουσούζικος πανηγυρισμός με την φανέλα και η... απαγόρευσή του!

Δεν ήξερε ο Βαρέλα, δεν ρώταγε τον Κλαόυς;
klaous varela

Ποιες είναι - μέχρι τώρα - στην φετινή σεζόν οι γκράντε αποτυχίες του ΠΑΟΚ; Χωρίς δεύτερη σκέψη οι ήττες από Άγιαξ τον Αύγουστο στην Τούμπα και Ολυμπιακό χθες βράδυ στο “Καραϊσκάκης”!

Τα κοινά τους πολλά; Από το ίδιο σκορ (1-2) μέχρι και την διαμόρφωσή του (προηγήθηκε πολύ νωρίς ο “δικέφαλος”, ισοφαρίστηκε με φθηνό τρόπο – πέναλτι κι αυτογκόλ αντίστοιχα - στο δικό του πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ενώ έχασε στο τέλος).

Σημειολογικά όμως, υπάρχει και μια φοβερή σύμπτωση με τους... μοιραίους πρωταγωνιστές από πλευράς ΠΑΟΚ, αυτών των δυο αναμετρήσεων

Ο Κλάους Αθανασιάδης σκοράρει μόλις στο 4΄ με τον Άγιαξ και επιλέγει να πανηγυρίσει δείχνοντας το όνομα του στο πίσω μέρος της φανέλας. Τι το ήθελε... Στο 22΄και στο 31΄ χάνει δύο γκολ από αυτά που στην ποδοσφαιρική αργκό τα λέμε... άχαστα και που παλιά θα αρκούσε ένα αξιοπρεπές τελείωμα από πλευράς του. Στο 44΄ ο Αγιαξ με πέναλτι ισοφάρισε και στο 87' έφτασε στην ανατροπή(1-2)...

Ο Βαρέλα σκοράρει μόλις στο 6΄με τον Ολυμπιακό επιλέγοντας να πανηγυρίσει δείχνοντας το επίθετο του στο πίσω μέρος της φανέλας. Τι το ήθελε κι αυτός...Στο 26΄πετυχαίνει ένα αστείο αυτογκόλ ( με φοβερό κατά τα άλλα τελείωμα), βοηθώντας τον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει κυριολεκτικά από το πουθενά. Και στο 96΄ ο Πορτογάλος στόπερ χάνει τον Μιλιβόγεβιτς στην κεφαλιά – γκολ του Σέρβου(2-1)

Συμπέρασμα: ο επόμενος... νάρκισσος παίκτης - σκόρερ του ΠΑΟΚ που θα επιλέξει να πανηγυρίσει δείχνοντας στον κόσμο την...φανέλα και το όνομά του, θα πρέπει μάλλον να το ξανασκεφτεί διπλά και τριπλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK