Δεν καίγονται για πώληση Κατράνη

Ο Ατρόμητος κρίνει ότι προς το παρόν δεν συντρέχει λόγος να πωληθεί και ο Αλέξανδρος Κατράνης. Στο Περιστέρι έχουν λόγο να πιστεύουν ότι ο νεαρός μπακ μπορεί να τους φέρει περισσότερα στο μέλλον.

Δεν καίγονται για πώληση Κατράνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού μπήκε στις ράγες τις τελικής πραγματοποίησής της (είναι πλέον ιδιαίτερα πιθανή αλλά όχι και απολύτως σίγουρη) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και με τον Αλέξανδρο Κατράνη.

Ειδικά αν φύγει ο Λημνιός, τότε οι άνθρωποι των Περιστεριωτών δεν καίγονται καθόλου να πουλήσουν τώρα και τον Κατράνη. Αλλωστε μόλις πριν από τρεις μήνες ο Ατρόμητος απέρριψε εξαιρετική πρόταση της Σαμπντόρια (600.000 ευρώ) για την πώλησή του.

Θεωρούν αντίθετα ότι εφόσον ο Κατράνης μείνει και αγωνιστεί ως βασικός και την επόμενη σεζόν θα ανεβάσει και άλλο το κασέ του και θα δώσει στην ομάδα ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης με τους επίδοξους μνηστήρες, εντός και εκτός συνόρων.

Εκτος πια και αν στα γραφεία του Ατρομήτου έρθει πρόταση που δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση να αρνηθεί η αθηναϊκή ομάδα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK