Δεν "καίγονταν" στο Ηράκλειο για τελικό στο Παγκρήτιο

Ακόμα δεν... κρύωσαν τα μπαλάκια από την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου και φούντωσε η συζήτηση για την έδρα του εφετινού τελικού εφόσον προκριθούν σε αυτόν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
LEGENDS 2004 - INTER FOREVER (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά, μέσω του εκπροσώπου της, έδειξε αντίθετη με το ΟΑΚΑ προτείνοντας Παγκρήτιο και Πανθεσσαλικό. Βέβαια, αυτό άλλαξε μέσα σε λίγη ώρα, αφού όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ είναι τελικά, θετικός, για τελικό στο Μαρούσι.

Στο Ηράκλειο, πάντως, δεν... τρελάθηκαν με την ιδέα να φιλοξενήσουν τον εφετινό τελικό κυπέλλου. Θυμίζουμε πως πέρυσι οι επικεφαλής έτρεξαν και προσπάθησαν να κατεβάσουν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο, αλλά μάλλον σε καλό τους βγήκε που επιλέχθηκε το Πανθεσσαλικό βάσει των όσων είδαμε (επεισόδια).

Οπως είναι λογικό, στο Ηράκλειο παρακολούθησαν τις πρωινές εξελίξεις και τη συζήτηση περί Παγκρήτιου και μάλλον υποδέχθηκαν με ανακούφιση την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ για το ΟΑΚΑ. Λογικό, αφού στην Ελλάδα δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ένα τελικό της προκοπής χωρίς να ανοίξει μύτη.

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK