Δεν πήγε στον Ολυμπιακό και τώρα είναι στα αζήτητα!

Ποδοσφαιριστής που έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό το 2015, αποφάσισε να πάει στο Καμπιονάτο για... καλύτερα και μάλλον το μετάνιωσε. Παρότι η ομάδα του αποτελεί την έκπληξη της σεζόν, ο ίδιος βλέπει ενδεκάδα με το... κυάλι. Διαβάστε ποιος είναι!

Bologna's Luca Rossettini, left, celebrates with teammates Daniele Gastaldello, and Anthony Mounier, right, after scoring during a Serie A soccer match between Bologna and Napoli, at the Bologna Dall'Ara stadium, Italy, Sunday, Dec. 6, 2015. (AP Photo/Gianfilippo Oggioni)
Luca Rossettini Daniele Gastaldello Anthony Mounier AP

Το καλοκαίρι του 2015 ήταν δύσκολο μεταγραφικά για τον Ολυμπιακό, αφού ουσιαστικά έπρεπε να κάνει... λίφτινγκ στην μεσοεπιθετική του γραμμή. Έτσι, στο τέλος κατέληξε στους Ερνάνι, Σεμπά, Πάρντο, Μαρτίνες (από Παναιτωλικό), Ιντέγε και Φινμπόγκασον.

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτούς, βέβαια, από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ παρέλασαν αρκετά ονόματα. Ένα συγκεκριμένο όμως πλησίασε αρκετά και μάλιστα το " France Football" θεωρούσε κλεισμένη τη μεταγραφή!

Τελικά, μετά από ένα σίριαλ που κράτησε από τον Μάιο του 2015, ο Αντονί Μουνιέ ( που ήταν εκλεκτός και του Πιέρ Ισά) στην τελευταία μέρα των μεταγραφών αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Καμπιονάτο και την Μπολόνια. Η πρώτη του σεζόν, σχετικά, καλή με 30 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ, όμως όσο κυλούσε η χρονιά, δύσκολα έβγαλε ολόκληρα 90λεπτά.

Έτσι φτάσαμε στη φετινή περίοδο. Ο Μουνιέ έφαγε... πάγκο στην Μπολόνια και τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στην Αταλάντα. Έλα όμως που οι "νερατζούρι του Μπέργκαμο" έχουν στρωμένη ομάδα, αγωνίζονται με κλασικό 3-5-2 και ο Γάλλος άσος δεν κολλάει στα πλάνα του Γκασπερίνι!

Θεωρείται δεδομένο πως ο 29άχρονος άσος θα επιστρέψει στην Μπολόνια το καλοκαίρι, μένει άγνωστο όμως αν θα παραμείνει εκεί. Στον Ολυμπιακό πάντως δεν τον έχουν ξεχάσει, οπότε καλό είναι να κρατήσουμε το όνομα του στην άκρη.

Photo credit: AP Photo/Gianfilippo Oggioni

News 24/7

24MEDIA NETWORK