Λέει όχι στην Ελλάδα ο Σωτηρίου και έχει λόγο...

Ο Πιέρος Σωτηρίου που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ, ρωτήθηκε για την προοπτική να παίξει ΠΑΟΚ, αλλά απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται να παίξει τώρα στην Ελλάδα.

Λέει όχι στην Ελλάδα ο Σωτηρίου και έχει λόγο...
sotiriou ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ άλωσε το "Γ. Καραϊσκάκης". Με γκολ του Πιέρρου Σωτηρίου η κυπριακή ομάδα επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και τις μέρες που ακολούθησαν το όνομα του 23χρονου φορ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Πολλά ήταν τα κολακευτικά σχόλια για τον διεθνή Κύπριο στράικερ, ο οποίος ξεχώρισε με την εμφάνισή του. Λίγες μέρες μετά, αν ήταν υγιής, θα αγωνιζόταν και για δεύτερο ματς στο Φάληρο, αυτή τη φορά με την Εθνική του ομάδα, αλλά λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός στην ήττα με 2-0 από την Ελλάδα, στις 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουContra.gr, προ ημερών ο Πιέρος Σωτηρίου ρωτήθηκε από ατζέντηδες που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, αν ενδιαφέρεται για την προοπτική να παίξει στον ΠΑΟΚ. Η απάντησή του, ωστόσο, ήταν αρνητική. Κατέστησε σαφές ότι τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν τον ενθουσιάζει η προοπτική να αγωνιστεί στη Super League, καθώς και ότι στόχος του είναι να παίξει σε ένα άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ βλέποντας στο ξεκίνημα της σεζόν ότι έχει στα χέρια του έναν εξαιρετικό επιθετικό, έσπευσε και του ανανέωσε έως το 2020 το συμβόλαιό του. Είναι δεδομένα ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία των πρωταθλητών Κύπρου και όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να τους αποζημιώσει και ενώ η μετοχή του εξακολουθεί και ανεβαίνει μετά τις τελευταίες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Europa League.

Δ. Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK