Δεν... ψήνεται για Μολέδο ο Λυμπερόπουλος

Φουλ από αγωνιστική δράση και παρασκήνια το Σαββατοκύριακο. Γιατί Χουλτ και Μολέδο αντί να πλησιάζουν απομακρύνονται από την ΑΕΚ, ποιος ξένος... ψήνει την Ένωση για αντί-Μάνταλος, ποιος Έλληνας -πλην Τοροσίδη- προτάθηκε στον Ολυμπιακό, οι στοχευμένες βολές του Πέλκα και η D-Day στον Παναθηναϊκό με Εσιέν και Τοτσέ.

Δεν... ψήνεται για Μολέδο ο Λυμπερόπουλος
moledo liberopoulos

Ντεμπούτο για την παρασκηνιακή στήλη του Έθνους "True Stories" την Δευτέρα με... καυτά θέματα που θα ζητηθούν. Δεν αποτελεί μυστικό πως στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έχουν εξετάσει τις περιπτώσεις των Χουλτ και Μολέδο, όμως δύσκολα θα προχωρήσουν για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Όσον αφορά τον Σουηδό, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του, Μάρτιν Νταλίν, παρότι οι δυο τους τα είχαν... σπάσει λόγω της περίπτωσης του Μίκαελ Ισακ όταν ακόμα ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ήταν στον Παναθηναϊκό. Ο Χουλτ δεν... ψήνεται ακόμα για την ΑΕΚ, όμως μέχρι τον Γενάρη πολλά μπορούν να συμβούν.

Τώρα για τον Βραζιάνο, τα πράγματα είναι ακόμα πιο μπερδεμένα. Ο "Λύμπε" δεν έχει και την καλύτερη των απόψεων για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, αφού έζησε όλο το θρίλερ του καλοκαιριού όταν ο Μολέδο δήλωνε... φευγάτος από τους πράσινους. " Είναι... περίεργος χαρακτήρας", πιστεύει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ που θα προτιμούσε άλλον ποδοσφαιριστή.

Στην ίδια στήλη του Έθνους διαβάζουμε και για ενδεχόμενο μεταγραφικό σενάριο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τζαβέλλα. Ο 29χρονος άσος της Αλάνιασπορ έχει τεθεί στα υπόψη των πρωταθλητών Ελλάδας ενόψει Ιανουαρίου και η περίπτωσή του έχει μπει στο συρτάρι. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, πρόκειται για μία πολύ... ιδιαίτερη περίπτωση, αφού στο παρελθόν ο παίκτης έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τους οργανωμένους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" και όχι μόνο. Άρα η κατάληξη της υπόθεσης δεν θα γίνει αποκλειστικά με αγωνιστικά κριτήρια.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙ-ΜΑΝΤΑΛΟΣ

Συνεχίζουμε... κιτρινόμαυρα και πάνω στην "Livesport". Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ δεν τα βρίσκει με την Αούστρια Βιέννης και στην ΑΕΚ περιμένουν υπομονετικά να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του, έτσι ώστε να κάνουν... κίνηση. Το συμβόλαιο του 24χρονου άσου τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Αυστριακοί δεν θέλουν να τον χάσουν ελεύθερο.

Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο φλερτ μιας και η Ένωση χρειάζεται έναν παίκτη με δημιουργικά χαρακτηριστικά μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου.

Ο ΠΕΛΚΑΣ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον από τον Δημήτρη Πέλκα μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ φιλοξενούνται στις εφημερίδες. Ουσιαστικά άφησε αιχμές κατά των παικτών του "δικέφαλου" για την αγωνιστική συμπεριφορά τους και ατάκες που θα συζητηθούν:

"Πρέπει κάθε παίκτης σε τέτοια ματς να δίνει πολύ παραπάνω απ' ότι δίνει συνήθως αλλιώς δεν μπορείς να κερδίσεις. Είχαμε παίκτη παραπάνω και δεχθήκαμε γκολ κάτι που για μένα είναι αδικαιολόγητο για όλους. Πρέπει να κάνω κι εγώ την αυτοκριτική μου. Δεν υπάρχει αδιαφορία, απλά δεν... σκυλιάζουμε", είπε χαρακτηριστικά και πρέπει να τονίσουμε πως ξεκίνησε βασικός στο ματς αλλά έγινε αλλαγή στο 69ο λεπτό για να μπει ο Μπίσεσβαρ που αποβλήθηκε στο 91'.

ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ Ο... ΑΡΧΗΓΟΣ

Μπορεί να πήγε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και να μην έχει αγωνιστεί όσο θα ήθελε, λόγω τραυματισμών, παρόλα αυτά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με τον Πλατανιά!

Φυσικά στο ξεκίνημα του αγώνα το είχε ο Αλμπέρτο Μποτία και όταν έγινε αλλαγή πέρασε στον Ρομαό, όμως ο Αφρικανός αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα -στο 67'- και το παρέδωσε στον διεθνή άσο, που σιγά-σιγά ανεβάζει στροφές. Όπως αναφέρει ο "Γαύρος", ο Τάκης Λεμονής του έχει αρκετή εμπιστοσύνη και πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα ακόμα.

Συνεχίζουμε με Ολυμπιακό και πάμε στο "ΦΩΣ των Σπορ". Τόσο ο Παπέ Σισέ όσο και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τα γκολ που πέτυχαν έτρεξαν στον Τάκη Λεμονή για να τον αγκαλιάσουν. Οι δυο παίκτες ήταν... τελειωμένοι από τον Μπέσνικ Χάσι και ο Έλληνας τεχνικός τους... ανέστησε. Είναι κι αυτό δείγμα του πόσο καλά χειρίζεται το ρόστερ και τους χαρακτήρες ο "Sir Takis".

D-DAY ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Κλείνουμε με Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει η "Livesport" την Δευτέρα τελειώνει η διορία που έχουν δώσει Χοσέ Τοτσέ και Μάικλ Εσιέν στην πλευρά των "πράσινων" όσον αφορά τις οφειλές προς το πρόσωπο του. Το Contra.gr είχε αποκαλύψει πως τους εκπροσωπεί κοινό πρόσωπο, οπότε θα πρέπει να βρεθεί άμεσα η άκρη έτσι ώστε να μην υπάρξει τιμωρία και αφαίρεση βαθμών.

Την ίδια ώρα και ο Ράσμους Τελάντερ περιμένει χρήματα από τα οφειλόμενα, πιέζοντας κι αυτός με το δικό του τρόπο. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για τον Παναθηναϊκό που αναζητεί... χρήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK