Δεν "σκοτώνει" τον Κουρμπέλη ο Αλαφούζος!

Από εκεί που Παναθηναϊκός τον Γενάρη έσπρωχνε τον αρχηγό του στον ΠΑΟΚ με 1,7 εκ. ευρώ κι ενώ παρουσιάζεται να... κυνηγάει το ευρώ με το ντουφέκι, ο ιδιοκτήτης του πλέον τον κοστολογεί με 3 εκατ., αιφνιδιάζοντας την ξένη ομάδα που πρόσφατα ενδιαφέρθηκε επίσημα για τον Κουρμπέλη.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Δημήτρης Κουρμπέλης EUROKINISSI

Τι κι αν ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός κινδυνεύει να πέσει στα... βράχια;

Τι κι αν το οικονομικό δημιουργεί ασφυξία; Τι κι αν ο έλεγχος για την μεταβίβαση της "πράσινης" ΠΑΕ στην "Pan Asia" του Ταϊλανδού μπρόκερ μπορεί να κρατήσει ως τον τέλος Ιουνίου;

Ο Γιάννης Αλαφούζος πριν από λίγες ημέρες αρνήθηκε να "σκοτώσει" ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό περιουσιακό στοιχείο! Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ δεν γνωρίζει αν το έκανε μετά από υπόδειξη του εν δυνάμει τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος έχει πιάσει δουλειά και κάνει τον προγραμματισμό της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν. Αυτό που μάθαμε είναι πως ζήτησε 3 εκατομμύρια και μάλιστα ακατέβατα για να πουλήσει τον Κουρμπέλη στο εξωτερικό!

Συγκεκριμένα, όταν ζητήθηκε επισήμως από τον Παναθηναϊκό, για λογαριασμό ξένης ομάδας, να μάθουν πόσο τον κοστολογεί, η απάντηση ήταν – αφού βεβαίως ερωτήθηκε ο μεγαλομέτοχος - τρία εκατομμύρια ευρώ! Χωρίς μάλιστα... μεγάλη διάθεση για διαπραγμάτευση του παραπάνω ποσού!

Κάτι που μάλλον... αιφνιδίασε την ενδιαφερόμενη ξένη ομάδα, επειδή προφανώς εκτιμούσαν με τα τόσα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι "πράσινοι" θα έβλεπαν σαν... ξερολούκουμα προσφορές τύπου από 1,2 ως 1,5 εκ. ευρώ! Πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα αναλάμβαναν αυτοί το ποσοστό του Αστέρα Τρίπολης στον παίκτη...

Η ουσία είναι πως ο Αλαφούζος έστειλε... μήνυμα ότι ο Κουρμπέλης αποτελεί την κολόνα της ομάδας η οποία δεν... εκποιείται. Γιατί μέσα σε 3 μήνες και με την κατάσταση τώρα να παρουσιάζεται σαφέστατα πιο δύσκολη, ουσιαστικά διπλασίασε την τιμή πώλησής του.

Συγκριτικά πάντα με το 1,7 εκατ. ευρώ που ήταν να πουληθεί τέλος Γενάρη στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK