Δεν τον λες και χαρούμενο τον Αραούχο της Λας Πάλμας

Με φόντο τον αγωνιστικό χώρο του "Γκραν Κανάρια" φωτογραφήθηκε ο Σέρχιο Αραούχο. Μόνο που κάτι έλειπε από την πόζα του Αργεντινού γκολτζή.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
Σέρχιο Αραούχο EUROKINISSI

Δεν λέει ψέματα η έκφραση του Σέρχιο Αραούχο. Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του τακτοποιημένα τα πράγματα κι αλλιώς ήρθαν σε λίγες μόνο εβδομάδες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Λας Πάλμας είναι μια εξασφάλιση, αφού έχει πενταετή ισχύ, ταυτόχρονα όμως δεν έχει φέρει, τουλάχιστον προς το παρόν, την εξέλιξη που θα ήθελε για την καριέρα του.

Διότι ο Αργεντινός δεν είναι ψέμα, ούτε κρυφό, πως ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ με οιονδήποτε τρόπο. Φυσικά για την Ένωση ήταν αδύνατο να καλύψει τις υπέρογκες απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας, η οποία τον "έδεσε" με τη νέα σύμβαση, ευελπιστώντας πως είτε εφέτος είτε τις επόμενες χρονιές θα τον μοσχοπουλήσει.

Βγάζει... μάτι πάντως η απογοήτευση του "Κινέζου". Ούτε καν μειδίαμα το λες αυτό που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του στην επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν.

Η νύχτα με την ημέρα αν τη συγκρίνεις μ' αυτή που είχε βγάλει με την ΑΕΚ είτε όταν πρωτοήρθε είτε πέρυσι τον Αύγουστο. Πόσο μάλλον με την τελευταία που με τα κιτρινόμαυρα, λέγοντας το πικρό αντίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK