Δεν βρίζω, εκνευρίζω...

Δεν βρίζω, εκνευρίζω...

Ο Prisoner συνεχίζει να πιέζει και να περιπλανάται, να αργοπορεί και να ελπίζει, να βλέπει χωρίς να κοιτάει, να πίνει και να ψωνίζει με αυξημένο ΦΠΑ και να προβληματίζεται από την προσπάθεια χειραγώγησης των συγκρατούμενών του. Από τις νέες εκδοτικές προσπάθειες που αποπνέουν ένα στυλ νεοελληνικής ψευτομαγκιάς με την δήθεν άνεση στο κράξιμο και την λογική του κοινωνικού οδοστρωτήρα μέχρι την αναλγησία στα θέματα doping και στην οικονομική λεηλασία, η άνοιξη κρυφογελά στην χαμένη αυτοπεποίθηση...

Man of the Match

«Οι δημοσιογράφοι θα μπαίνουν με παπιγιόν, οι οπαδοί θα παίρνουν ψυχοφάρμακα για να πιστέψουν αυτό που βλέπουν και το CNN θα έρθει για να κάνει εκτενές αφιέρωμα. Θα έχει βυζαντινή είσοδο από γρανίτη, στιλβωτήριο, το πουρμπουάρ θα το δίνουμε στους πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, αραμπά και spa. Θα πουλήσω το όνομα σε κάποια μεγάλη εταιρεία και θα μαζέψω όλο το χαρτί.»

Ερ. Δημ.: Πρόεδρε το γήπεδό σου θα έχει κολυμβητήρια;

Δημ. Μελ.: Ούτε κολυμβητήρια, ούτε κωλοτρυπίδια...

Δημ.Μελισσανίδης σχετικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ , Τετ 30/3

Η αιώνια λιακάδα της... ροχάλας

O αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, της σταθερότερης και ποιοτικότερης ελληνικής ομάδας των τελευταίων ετών σε ρόλο πυροσβέστη. Βλέποντας τον Ιταλό Τζενάρο Κολούτσι να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα του από ότι οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες του, δεν άντεξε. Πετάχτηκε από την θέση του, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έφτυσε τον δεύτερο διαιτητή –προφανώς γιατί δεν ακολουθούσε σε απόδοση τον Ιταλό ευεργέτη και επέστρεψε στην θέση του δικαιωμένος για την κλασσική παιδεία του. Το περιστατικό αναφέρθηκε από τις περισσότερες εφημερίδες με την ανάλογη προβολή που έχει μικρή αγγελία οικιακής βοηθού.

Ξέρεις, Who am I?

Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Sir Alex Ferguson στο Ε της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας συνοδεύται από ένα παρασκηνιακό σχόλιο-είδηση. Λίγο πριν την συνάντηση του κ. Τριανταφύλλου ( ο δημοσιογράφος που πήρε την συνένετευξη ) με τον προπονητή της United, η υπεύθυνη επικοινωνίας της United, Tina Williamson, ήταν ανήσυχη. « Συμβαίνει κάτι;» την ρώτησε ο δημοσιογράφος.
« Ξέρετε, η προηγούμενη φορά που ο κ.Φέργκιουσον έδωσε συνέντευξη σε Ελληνα δημοσιογράφο ήταν σε ένα κύριο με πρασινοκόκκινα γυαλιά που το όνομα του ήταν η επανάληψη μιας μουσικής νότας. Φάφα, Λάλα ...κάπως έτσι τον λέγανε.Δεν ήξερε αγγλικά και είχε μαζί του μεταφραστή, με αποτέλεσμα να αξιοποιήσει τον μισό χρόνο που του παρείχαμε. Ετσι, όταν σε κάποια στιγμή του είπαμε ότι ο χρόνος της συνέντευξης είχε τελειώσει, άρχισε να κλοτσάει καρέκλες και να φωνάζει ότι δεν μπορούμε να του το κάνουμε αυτό γιατί εκείνος είχε πάρει συνέντευξη από τον Κλίντον!! Τον κοιτούσαμε όλοι με ανοιχτό το στόμα! Ελπίζω τουλάχιστον ότι εσείς θα είστε πιο ευγενικός.»

Κερασμένα ...μεγαλεία:

Αύξηση του ανταποδοτικού τέλους που πληρώνουμε όλοι οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΡΤ ΑΕ κ.Χ.Παναγόπουλος από την επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής. Το έλλειμα της ΕΡΤ υπολογίζεται γύρω στα 120 εκ.Ευρώ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει δημόσια γνωστό το ακριβές ύψος του.
Ο απλούστερος τρόπος είναι η αύξηση των εσόδων μέσω των αιώνιων θυμάτων. Ούτε λόγος για οικονομική ανασύνταξη, χρηματοοικονομική οργάνωση και ορθότερη διαχείρηση ανθρώπινου δυναμικού. Σε πρόσφατη άλλωστε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΕΡΤ διαφήμιζε την δουλειά της κ.Πασχαλίδου λέγοντας ότι η μισθολογική της κλίμακα ( αρκετές φορές πολλαπλάσια από τον μέσο μισθό) είναι δικαιολογημένη γιατί το προίόν είναι εμπορικό. Σύμφωνοι θα είναι και οι 60 περίπου σύμβουλοι της διοίκησης και οι αμέτρητοι υπάλληλοι του κρατικού τερατουργήματος. Αλλωστε η ποιότητα της κρατικής τηλεόρασης δικαιολογεί το τεράστιο έλλειμα...

Στο επόμενο (σ.p απολογούμαι για την καθυστέρηση) η ανάλυση των ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΟΦΗ

Με τα γεγονότα να τεστάρουν εθνικές και οπαδικές ταυτότητες και την άνοιξη σε ρόλο διεγερτικού, ο σοφός τοίχος οριοθετεί «Υπάρχουν άνθρωποι ηλίθιοι από φανατισμό και άλλοι φανατικοί από ηλιθιότητα.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK