Διαμαρτύρομαι...

Διαμαρτύρομαι...



Σε περιόδους χαμηλών επιτοκίων, οι προμήθειες των τραπεζών αναδεικνύονται σε βασικό χρηματοδότη των τραπεζικών κερδών. Τα συνήθη θύματα όπως πάντα οι απλοί πολίτες που δέχονται αδιαμαρτύρητα τις παράνομες αυτές χρεώσεις. Χρεώσεις στο γκισέ για παλιές αναλήψεις ή καταθέσεις μετρητών, χρεώσεις μέσω ΑΤΜs για αναλήψεις από άλλες τράπεζες, εμβάσματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, έκδοση επιταγών, προμήθειες χαμηλών υπολοίπων. Εσείς διαλέγετε τον τρόπο να χρηματοδοτήσετε την κερδοφορία των ατμομηχανών της ελληνικής οικονομίας.


Πριν από πέντε χρόνια μεγάλη συμβουλευτική εταιρεία που ασχολείται με τις οικονομικές υπηρεσίες κρατών προσελήφθει από την ελληνική κυβέρνηση για να επανασχεδιάσει την φορολογική πολιτική. Το συμπέρασμα της ήταν αν η Ελλάδα επανασχεδιάσει τις φορολογικές της υποδομές, ρίξει το φορολογικό συντελεστή επιχειρήσεων από 40%( μ.ο) σε 18-20% (μ.ο) και δώσει επιπλέον κίνητρα για να κινηθούν οι αγορές εντός τριετίας θα έχει 30-40% μεγαλύτερα έσοδα γιατί θα υπάρχουν κίνητρα να δηλωθούν τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία. Επιπλέον θα μειωθεί αρκετά το φαινόμενο των Off shore εταιρειών γιατί το 3-5% περιθώριο φορολογικού κέρδους δεν θα συμφέρει την διαδικασία. Η λογική εξέλιξη των πραγμάτων? Η Ελληνική κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση.


Η πιθανότερη ημερομηνία επανάληψης της "βρώμικης" κούρσας των 100μ ανδρών του 1988 στην Σεούλ είναι η 31η Ιουλίου 2004. Από τους τότε πρωταγωνιστές μόνο ο Βρετανός Κρίστι και ο Αμερικάνος Λιούις δεν έχουν υπογράψει ακόμα το σχετικό συμβόλαιο, αλλά όπως υποστηρίζει ο Μορίς Κρόμποτεεκ , ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την εκδήλωση, αναμένει θετική απάντηση και από τους δύο όταν ανέβει η αποζημίωση τους. Η ιδέα έπεσε από τον Μπεν Τζόνσον και επικροτήθηκε από όλους. Μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων έχουν ήδη βγάλει τις πρώτες αποδόσεις.


Διάσημοι συγκρατούμενοι μου: Ο πρώην πρόεδρος της Λάτσιο, Σερτζιο Κρανιότι, ήταν ο δέκατος Ιταλός πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας που επισκέπτεται τις Ιταλικές φυλακές. Ο «αθάνατος» Κιμ Ουν Γιονγκ, πρόσφατα αποπεμφθείς από τη θέση του αντιπροέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής πέρασε το προαύλιο των φυλακών αφού κατηγορείται για υπεξαίρεση, δωροδοκία κατάχρηση και παράνομη διακίνηση χρηματικών ποσών. Το be continued…


Απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του αλκοολικού και κλειστοφοβικού Μπόρις – Boom Boom-Μπέκερ « Augenblick, verweile doch…” « Ήταν ένα βράδυ του Οκτωβρίου που γύρισα σπίτι τρικλίζοντας. Ήμουν τόσο μεθυσμένος και μπερδεμένος που βγήκα στο μπαλκόνι μες στο κρύο και ζήτησα από την Μπάρμπαρα (σ.p. γυναίκα του ) να βγάλει το περίστροφο που είχα στο πατάρι και να με πυροβολήσει. Είχα γυρίσει από την γιορτή Octoberfest και είχα πιει πάρα πολύ….Δεν θα ξεχάσω επίσης την ημέρα που κλείστηκα στο ασανσέρ με τον Λουτσιάνο Παβαρότι, τον Πλαθίντο Ντομίνγκο και τον Χοσέ Καρέρας ύστερα από ένα κονσέρτο στο Μόναχο. Οι άνθρωποι πρέπει να φοβήθηκαν πολύ όταν με είδαν να χτυπιέμαι και μετά να λυποθυμώ από το άγχος μου.»


Ο σοφός τοίχος υπενθυμίζει ότι …« η μικρότερη μειονότητα του κόσμου είσαι εσύ. Αυτοί που σου στερούν τα προσωπικά σου δικαιώματα, είναι αυτοί που (αυτό)αποκαλούνται προστάτες των μειονοτήτων.»


News 24/7

24MEDIA NETWORK