Διαψεύδει για Μασούρα - Ολυμπιακό ζητώντας... περισσότερα η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διέψευσε με... κεφαλαία και υπογραμμισμένα γράμματα το δημοσίευμα περί πώλησης του Γιάννη Μασούρα στον Ολυμπιακό, αφήνοντας όμως ανοιχτό το παράθυρο να φύγει! Αρκεί να καλυφθούν κάποιοι όροι.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
masouras EUROKINISSI

Η στήλη Red Files του "Κόκκινου Πρωταθλητή" έγραψε την Παρασκευή πως ο Γιάννης Μασούρας είναι μία ανάσα από το να γίνει η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο, μετά τους Μαντί Καμαρά από την Αζαξιό και του Δημήτρη Μάνου από τον ΟΦΗ.

Για τον νεαρό δεξιό φουλ-μπακ, μάλιστα, γράφει πως αποτελεί επιλογή του Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος ποντάρει στα πλούσια φυσικά προσόντα του παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί αν δουλέψει στην τακτική.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, η ΑΕΛ διέψευσε το δημοσίευμα με... εμφαντικό τρόπο (κεφαλαία γράμματα και υπογραμμισμένα), όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να... φύγει ο παίκτης!

Συγκεκριμένα τονίζει πως για να πουληθεί ο Μασούρας, θα πρέπει το ποσό που θα δοθεί να είναι τέτοιο που θα επιτρέψει να αντικατασταθεί επάξια και να έρθουν κι άλλοι παίκτες.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Αναστασόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λαμία και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Σε εφημερίδα των Αθηνών, η οποία εκφράζει τις απόψεις συγκεκριμένης ΠΑΕ, δημοσιοποιήθηκε η είδησις ότι: ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής μας Γιάννης Μασούρας έχει μεταγραφεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στην ΠΑΕ ΑΕΛ για να μεταγραφεί σε αυτήν ο Γιάννης Μασούρας.

Πρόταση για να μεταγραφεί σε αυτές έχουν κάνει κι άλλες ΠΑΕ, τόσο της Ελλάδος, όσο και του εξωτερικού.

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.

Ο προπονητής μας κ. Αντωνίου ζήτησε από τον κ. Κούγια εάν είναι δυνατόν, λόγω του ότι την επόμενη σεζόν οι στόχοι της ΑΕΛ είναι εντελώς διαφορετικοί από τους στόχους που είχε μέχρι σήμερα, να μην δοθεί μεταγραφή στον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία του συστήματος που αγωνίζεται η ΑΕΛ, αυτήν την στιγμή, εκτός εάν η πρόταση είναι τόσο συμφέρουσα, ώστε να καλυφθεί άμεσα το κένο του και τα χρήματα τα οποία θα εισπραχθούν, να δίνουν την δυνατότητα στην ΠΑΕ ΑΕΛ να αποκτήσει και άλλους αξιόλογους ποδοσφαιριστές".

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣΟΥΡΑ

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 4 χρόνια του Νίκου Αναστασόπουλου.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα μας υπό τις οδηγίες του κ. Αντωνίου, αφού χθες έλυσε το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ Λαμία.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος είναι από τους πιο πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές στην Λάρισα και έχει συνδέσει την παρουσία του με την άνοδο της ομάδος στην SuperLeague και την διατήρησή της σε αυτήν κατά την δύσκολη προηγούμενη σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ