"Δημήτρης Διαμαντίδης, ο μύθος": Το βιβλίο που θα αλλάξει το καλοκαίρι σας

Μια έκδοση... σταθμός για τη ζωή και την καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη κυκλοφορεί από την Τετάρτη 6 Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι στα περίπτερα μαζί με το μηνιαίο περιοδικό του μπάσκετ, All Star Basket.

"Δημήτρης Διαμαντίδης, ο μύθος": Το βιβλίο που θα αλλάξει το καλοκαίρι σας

Με τίτλο, "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, Ο ΜΥΘΟΣ", το βιβλίο με τη ζωή του σπουδαίου Έλληνα γκαρντ που ολοκλήρωσε πριν από λίγες εβδομάδες την καριέρα του έρχεται να δώσει άλλο τόνο στο καλοκαίρι σας και να προσθέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ελληνική αθλητική βιβλιογραφία!

Τα πρώτα βήματα του Διαμαντίδη στην Καστοριά, το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του σχολείου του, η μεταγραφή στον Ηρακλή, η πρόσκληση στην Εθνική ομάδα κι απόλυτη καταξίωση στον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα! Όλες οι μεγάλες του στιγμές, τα άγνωστα γεγονότα, οι προσωπικές πτυχές ξετυλίγονται μέσα στις σελίδες του βιβλίου που θα διατίθεται από την Τετάρτη 6 Ιουλίου μαζί με το τεύχος 327 του "All Star Basket" με επιβάρυνση μόλις ένα ευρώ από την τιμή του τεύχους.

"Δημήτρης Διαμαντίδης, ο μύθος": Το βιβλίο που θα αλλάξει το καλοκαίρι σας

Σε αυτό, οι προπονητές του, σημαντικοί άνθρωποι του μπάσκετ καθώς και πλήθος ξένων δημοσιογράφων, υποκλίνονται στο μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας την προσφορά και την απήχηση που είχε το παιχνίδι του όχι απλώς εντός Ελλάδας, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μια μεγάλη προσφορά για όσους αγαπούν το μπάσκετ.

24MEDIA NETWORK