Δίπλα στους συμπαίκτες του ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να δώσει το "παρών" στον τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο κόντρα στον Άλιμο, προκειμένου να παρακολουθήσει από την εξέδρα τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Δίπλα στους συμπαίκτες του ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ένας εκ των δύο μεγάλων άτυχων της φετινής χρονιάς για την ΑΕΚ καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ χάνει την υπόλοιπη σεζόν. Ο μέσος της «Ένωσης» είχε ζητήσει να γυμνάζεται και να κάνει φυσιοθεραπείες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, προκειμένου να συνεχίσει να είναι ενεργό μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ίδιος θέλει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τους συμπαίκτες του και να μην… κοπεί ούτε για ένα λεπτό ο ομφάλιος λώρος με την υπόλοιπη ΑΕΚ.

Οι πόνοι και η σοβαρότητα της κατάστασής του δεν επέτρεψαν στον Μάνταλο να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του, λόγω της αυστηρής εντολής του γιατρού για ξεκούραση. Έτσι, απουσίασε από τους τελευταίους αγώνες της ΑΕΚ. Το προσεχές Σάββατο ο επιτελικός μέσος της «Ένωσης» αναμένεται να επιστρέψει. Όχι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στην εξέδρα, για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου της Football League, απέναντι στον Άλιμο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Μάνταλος θα βρεθεί στο γήπεδο μετά την 11η Μαρτίου, με το σώμα να βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων και τη σκέψη στη… γρήγορη επάνοδο στο χορτάρι.

AK.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK