ΣΤΗΛΕΣ

Δομάζος σε Πατέρα: “Του χρόνου πρόεδρος”

Να επαναληφθεί το γεύμα της ομάδας του Γουέμπλεϊ και το 2016 αλλά με τον Νίκο Πατέρα σε ρόλο... προέδρου στον Παναθηναϊκό ευχήθηκε ο Μίμης Δομάζος.

Δομάζος σε Πατέρα: “Του χρόνου πρόεδρος”
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Πατέρας παρέθεσε γεύμα στη θρυλική ομάδα του “Γουέμπλεϊ” το μεσημέρι της Τετάρτης (23/12). Μεταξύ των παλαιμάχων που έδωσαν το “παρών” ήταν και ο Μίμης Δομάζος, ο οποίος ευχήθηκε στον πρώην ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού η συνάντηση αυτή να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά, με τον ίδιο στη θέση του προέδρου όμως.

“Θέλουμε τη δέσμευση σου ότι του χρόνου θα γίνει ξανά αυτό το γεύμα. Αλλά όχι να μας φέρεις εδώ ως την ομάδα του Γουέμπλεϊ αλλά ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού”, δήλωσε απευθυνόμενος στον Νίκο Πατέρα ο Μίμης Δομάζος και εκείνος απάντησε: “Εγώ θα σας φέρω εδώ, αυτό είναι το σίγουρο. Τώρα πώς θα είμαι δεν ξέρω, εσείς κοιτάξτε να είστε κοντά στην ομάδα τώρα στα δύσκολα γιατί σας έχει ανάγκη και σας χρειάζεται. Σαν φάρος του Παναθηναϊκού στηρίξτε το δύσκολο έργο του Γιάννη Αλαφούζου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πατέρας τίμησε την ομάδα του Γουέμπλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ