Δώρο άδωρο...

Δώρο άδωρο...

"Κύριε Ντούσαν αυτό είναι ένα μικρό δωράκι από εμένα..."

"Του χάρισα έναν πανάκριβο στυλό για να υπογράψει με αυτό το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό..."

"Γιατί γελάτε; Τι έκανα λάθος;"



ΠΑΕΙ, ΤΡΑΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια...

Το αγαπητό λαγουδάκι της φωτογραφίας βρίσκεται στα χέρια ενός μανιακού (sic), ο οποίος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (τρομάρα του...) απειλεί πως θα το φάει(!) αν δεν του δώσουν 50.000 δολλάρια!! Ο κύριος(;) αυτός -που παραμένει εκτός τρελλοκομείου- υποστηρίζει πως βρήκε το συγκεκριμένο λαγουδάκι, το έχει ονομάσει Τόμπι, βαριά τραυματισμένο στη βεράντα του σπιτιού του και αφού του πρόσφερε τις απαραίτητες ιατρικές βοήθειες, αποφάσισε να το... τοποθετήσει στην κατσαρόλα (μαζί με τα σχετικά παρελκόμενα) στις 30 Ιουνίου του 2005. Παρ'όλα αυτά, δίνει μία τελευταία ευκαιρία στον Τόμπι, ζητώντας το παραπάνω χρηματικό ποσό με αντάλλαγμα την σωτηρία του! Το εξωφρενικό της όλης υπόθεσης είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που του έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής περίπου 27.000 δολλάρια!!! 'Η τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζει...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!!

Οπως ήταν λογικό, ο Paparazzi δεν θα μπορούσε να μην μιμηθεί το παράδειγμα του συγκεκριμένου κυρίου (και του Τόμπι). Γι'αυτό, λοιπόν, πήγε και βρήκε το παρακάτω γουρουνάκι της φωτογραφίας ώστε να ξεχρεώσει κάτι δάνεια και κάτι πιστωτικές κάρτες.

Ο Μήτσος της φωτογραφίας (το όνομα Τόμπι δηλαδή είναι καλύτερο;;;) βρέθηκε στα χέρια μου πριν από μερικές ημέρες. Στις 29 Ιουνίου του 2005 (εγώ θα φάω νωρίτερα...) αποφάσισα να τον οδηγήσω στο μονοπάτι του θανάτου (ποιητικό έτσι;), καθώς μας έχει κόψει η λόρδα. Ωστόσο, θα δώσω μία τελευταία ευκαιρία στον Μητσάρα εφόσον δεχθώ το ποσό των 250.000 ευρώ, μία Πόρσε, μία κουκλάρα ξανθιά και ένα δίσκο με δισκογραφική εταιρεία. Γιατί, ο Περικλής είναι καλύτερος που του δίνουν όλα τα παραπάνω;;; Ούτε φωνή έχει και φυσικά ούτε τον Μήτσο έχει. Ενώ εγώ έχω και τον Μήτσο και φυσικά... όρεξη!



Με την υπογραφή...

*** Κανένα ζώο δεν βασανίστηκε κατά τη διάρκεια της στήλης. Τουλάχιστον από εμένα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK