Δουβίκας όπως λέμε Φορτούνης και το μυστικό ραντεβού για Χουλτ

Ποιο είναι το ποσό που ζητούν στον Αστέρα Τρίπολης για τον... νέο Φορτούνη, το "μυστικό" ταξίδι στην Θεσσαλονίκη από τον μάνατζερ του Νίκλας Χουλτ, το μπέρδεμα με τις συζύγους παικτών του Ολυμπιακού και ο παίκτης του Παναθηναϊκού που άλλαξε μάνατζερ και ίσως... ομάδα. Τα πιο "καυτά" παρασκήνια του Τύπου σε ένα κείμενο.

Δουβίκας όπως λέμε Φορτούνης και το μυστικό ραντεβού για Χουλτ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση...

ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ... ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ

Ξεκινάμε με τον "Ευαγγελιστή" από την Γάτα. Όπως αναφέρει η στήλη, ο μάνατζερ του Νίκλας Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν, εντοπίστηκε πριν από 15 μέρες στην Θεσσαλονίκη. Το... περίεργο της υπόθεσης είναι πως δεν έχει δουλειές με κάποια ομάδα στην Βόρεια Ελλάδα. Την ίδια περίοδο πάντως στην πόλη βρέθηκε και ο Φρανκ Άρνεσεν που έχει εξαιρετική σχέση τόσο με τον Νταλίν όσο και τον Ιβάν Σαββίδη.

Τώρα κατά πόσο τυχαίο είναι πως ακούστηκε ο Χουλτ για τον ΠΑΟΚ... κανείς δεν γνωρίζει. Ο "δικέφαλος" πάντως φέρεται να θέλει ως ελεύθερο τον Σουηδό αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού, την ίδια ώρα που έχει βάλει πωλητήριο στον Λέοβατς.

Το κασέ του Χουλτ δεν πέφτει κάτω από τις 550.000€ ειδικότερα αν μείνει ελεύθερος μέσω προσφυγής.

ΝΕΟΣ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά την υπόθεση με τον Μπίσεσβαρ - Μίχελ, υπάρχει θέμα και με δεύτερο ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου τον ερχόμενο Γενάρη και ήδη γίνονται οι πρώτες κουβέντες.

Σύμφωνα ξανά με τον "Τρελό του Χωριού" από την Sportday , ο Μαρίνος Ουζουνίδης αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει τα πλάνα του με τα νέα... δεδομένα. Δηλαδή στηριζόμενος σε ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο ρόστερ στο δεύτερο γύρο, αφού τον Γενάρη αναμένεται να αποχωρήσουν πολλοί βασικοί παίκτες που ούτως ή άλλως τελευταία όλο και... απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΙΣ... ΣΥΖΥΓΟΥΣ!

Πάμε και στον Γαύρο και τα "Red Files" . Μετά τη ληστεία στο σπίτι του Οφόε δημοσιεύματα τον ήθελαν... φευγάτο και μάλιστα σε σημείο που η σύζυγος του αναχώρησε άμεσα για το Βέλγιο. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ισχύει, αφού η οικογένεια του Οτζίτζα παραμένει στην Ελλάδα. Αν κάποια σύζυγος όμως αποχώρησε, ήταν τελικά του Ομάρ η οποία έπεσε επίσης θύμα... διάρρηξης.

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει να μικρύνει το ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη, αφού και οι υποχρεώσεις θα είναι λιγότερες. Αυτό σημαίνει... αποχωρήσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (πωλήσεις-δανεισμοί-αποδεσμεύσεις).

ΔΟΥΒΙΚΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ... ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του αριστερού μπακ της Μποαβίστα, Ζοάο Ταλόχα. ο 28χρονος άσος δεν ξεκίνησε βασικός αυτή τη σεζόν, όμως στα τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει μία θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η περίπτωση του έχει προταθεί στον Νίκο Λυμπερόπουλο και την εξετάζει σοβαρά, αφού ο παίκτης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάμε τώρα και στον "Πληροφοριοδότη" . Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη, ο Τάσος Δουβίκας ενδιαφέρει αρκετές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όμως οι άνθρωποι του Αστέρα δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να φύγει με λίγα χρήματα. Στο πρόσωπο του βλέπουν περιπτώσεις ανάλογες όπως με τους Φορτούνη, Μπαράλες, Ράγιος και Ντε Μπλάσις. Έτσι, η τιμή του ξεκινάει από το 1.200.000€!

ΑΛΛΑΞΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ... ΟΜΑΔΑ(;)

Ο Γιώργος Κουτρουμπής, σύμφωνα με τo Sportime , άλλαξε μανατζερική στέγη και πλέον συνεργάζεται με τον Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος είναι εκπρόσωπος και του Κάρλος Ζέκα. Το timing καθόλου τυχαίο, αφού ο 26χρονος άσος είναι στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Είναι μία απόφαση που αν ολοκληρωθεί θα αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές.

Τέλος κλείνουμε με την Livesport και τον " ΚΛΙΚΑδόρο ". Το συμβόλαιο του Μποτία ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου και δύσκολα θα ανανεωθεί. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο το γεγονός πως ο Ισπανός ζητάει, σύμφωνα με τη στήλη, κοντά στο 1.000.000€, οπότε το πράγμα έχει... χαλάσει. Αυτά τα χρήματα πάντως δύσκολα θα τα βρει στην Ευρώπη μετά τη σεζόν που κάνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK