Δύο της ελληνικής big-4 αλλά και ομάδες της... MLS για Κότνικ!

Η τύχη του Πανιωνίου και του Μάτιτς Κότνικ δουλεύει χωρίς ιδιαίτερη...δυσκολία. Για τον Σλοβένο τερματοφύλακα του Ιστορικού οι μνηστήρες βρίσκονται από την Ελλάδα έως και τις ΗΠΑ!

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το απόγευμα της Τρίτης σας ενημερώσαμε για τις πρώτες, πρώιμες σκέψεις που κάνει ο Πανιώνιος για την επέκταση του συμβολαίου του Μάτιτς Κότνικ. Πριν όμως περάσουν μερικές ώρες, μία ακόμη πληροφορία, από αξιόπιστη πηγή, έφτασε στα αυτιά μας για τον 27χρονο Σλοβένο τερματοφύλακα.

Οι μνηστήρες για τα μάτια του πορτιέρο του Ιστορικού έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ηδη έχουν προστεθεί σ' αυτούς δύο από από τις big-4 του ελληνικού πρωταθλήματος, ομάδες της κεντρικής Ευρώπης αλλά και σύλλογοι της MLS. Οι τελευταίοι μάλιστα έχουν τσεκάρει και τον παίκτη αγωνιζόμενο παρά την...απόσταση.

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Πρώτον ότι στον Πανιώνιο έχουν αρχίσει να τρίβουν τα χέρια τους. Η μεταγραφή του Κότνικ στοίχισε ούτε καν 50.000 ευρώ και επικείμενη πώληση μπορεί να φέρει στα ταμεία της ομάδας ποσό πολλαπλάσιο.

Δεύτερον οι σχετικές συνομιλίες για την τροποποίηση του συμβολαίου του δεν αποκλείεται αν επισπευθούν για...ευνόητους λόγους. Ο Πανιώνιος έχει φυσικά "δεμένο" τον παίκτη αλλά γιατί να μην αυξήσει το κέρδος σε περίπτωσης πώλησης βάζοντας ας πούμε μία σχετική ρήτρα;

Το παιχνίδι τακτικής στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει ήδη αρχίσει και η εξέλιξή του αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τους αμέσως επόμενους μήνες.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK