Έχει σβήσει η φλόγα

Έχει σβήσει η φλόγα
Θυμάμαι την πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού στο champions league. Ολυμπιακός - Πόρτο 1-0. Μαγική βραδιά. Θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να κερδίζει για πλάκα την Juventus. Να παίρνει «διπλό» μέσα στο Άμστερνταμ. Να έρχεται η μεγάλη Real Madrid στο ΟΑΚΑ και να δεινοπαθεί για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αυτά όμως παλιά. Αρχίσαμε πια να λέμε «κάθε πέρσι και καλύτερα». Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τρώγαμε τεσσάρες και τριάρες έτσι τόσο χαλαρά. Να χάνει ο ΠΑΟ από Ουντινέζε 2 φορές; Ποια Ουντινέζε; Που είναι στην μέση του Ιταλικού Πρωταθλήματος; Μήπως γίναμε επαγγελματίες χωρίς να είμαστε;

Πιστεύω πως πάθος δεν υπάρχει. Λες και έχουμε κατακτήσει την κούπα και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Που είναι εκείνη η φλόγα; Που είναι εκείνες οι έδρες; Πως το δέχεστε να κάνουν «πάρτι» μέσα στις έδρες μας έτσι ομάδες που άλλες εποχές τις κερδίζαμε για πλάκα. Νέοι προπονητές, νέοι παίκτες και μάλιστα ονόματα. Fabio τίποτα. Rivaldo τίποτα. Μπίσκαν τίποτα. Ντάνι τίποτα. Ολιζαντέμπε κάπου χαμένος. Γεωργάτος ανύπαρκτος. Όλοι αυτοί δεν παίρνουν εκατομμύρια; Γιατί; Για να τρώμε τις μεγαλύτερες ήττες; Για να έρχονται ομάδες της σειράς και να κερδίζουν για πλάκα;

Θυμάμαι φέρναμε 3-3 με την Real και όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι. Και σήμερα χάνουμε 1-2 από την Ουντινέζε (αλήθεια αυτή δεν έφαγε 3 από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ;) και λέμε πως κάναμε την καλύτερη εμφάνιση μας. Αν είναι δυνατόν!

Ξυπνήστε κύριοι!! Η Ελλάδα από την 7η θέση κατρακυλά κάτω από την οκτάδα. Μην πειραματίζεται με το ελληνικό κύρος. Δεν έχει γίνει πουθενά ο πιο πετυχημένος προπονητής (Μπάγιεβιτς) να διώχνεται κακήν κακώς. Δεν έχει γίνει πουθενά να διώχνεται η μισή πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πρέπει να επενδύστε στα δικά σας παιδιά. Σε αυτούς που αγαπούν την φανέλα. Χειρότερα δεν γίνεται να πάτε. Τουλάχιστον έτσι θα έχετε μια ελπίδα ότι προσφέρεται. Και επιτέλους πάψτε να ασχολείστε με το ποιος θα αποκλειστεί πρώτος.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ
[email protected]

News 24/7

24MEDIA NETWORK