Έχει ξεχάσει πότε έπαιξε τελευταία φορά ο Ντίας

Μπορεί στην ΑΕΚ να περιμένουν τον Περέιρα Ντίας ακόμα και σήμερα (18/1), ο Αργεντινός επιθετικός, ωστόσο, παραμένει ανενεργός εδώ και τρεις συνεχόμενους μήνες! Διαβάστε πότε ήταν το τελευταίο του παιχνίδι (VIDEO).

Έχει ξεχάσει πότε έπαιξε τελευταία φορά ο Ντίας
diaz

"Έρχεται ο Περέιρα", "μένει ελεύθερος και υπογράφει ο Περέιρα", "παίρνει το χαρτί και ταξιδεύει στην Ελλάδα ο Ντίας", "τα τυπικά μένουν για τον Ντίας", διαβάζουμε στα ελληνικά δημοσιεύματα όσον αφορά τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Τζοχόρ, που δεν έχει ξεμπλέξει οριστικά με την ομάδα της Μαλαισίας και στην ΑΕΚ τον... περιμένουν.

Ακόμα και σήμερα να πάρει το χαρτί πάντως ο 26άχρονος άσος, θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να βρεθεί σε επιτρεπτά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Βλέπετε, η τελευταία επίσημη εμφάνιση του Ντίας ήταν στις 22/10/2016 και την αναμέτρηση Σελαγκόρ - Τζοχόρ 1-2 με τον Αργεντινό μάλιστα να πετυχαίνει γκολ, ενώ η αμέσως προηγούμενη σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα ( 28/9/2016 ).

Και όλα αυτά με τον παίκτη να βρίσκεται σε διαμάχη με την Τζοχόρ, οπότε οι προπονήσεις που κάνει όλο αυτό το διάστημα είναι σε ατομικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αναμονή για Ντίας και οι μετρημένες μέρες του Μοράις
"Έντυσαν" τον Σκούλετιτς στα κιτρινόμαυρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK