Έφυγε από την ΑΕΚ αποτυχημένος και παίρνει πρωτάθλημα!

Αποκτήθηκε με σκοπό να φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Το έκανε εν μέρει, αλλά ένα χρόνο αργότερα αποχώρησε από την ΑΕΚ ως αποτυχημένος και... ακριβός. Λίγους μήνες αργότερα οδηγεί τη νέα του ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Διαβάστε ποιος είναι (VIDEOS).

Έφυγε από την ΑΕΚ αποτυχημένος και παίρνει πρωτάθλημα!
aek panigiriki krisantous barbosa didac ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους η ΑΕΚ έχει αποκτήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές... λαχεία. Δηλαδή παίκτες είτε άγνωστους, είτε με την καριέρα τους να μην βρίσκεται στα πάνω της. Κάποιοι έχουν βγει ( Σιμόες, Γιόχανσον τα καλύτερα παραδείγματα), άλλοι όμως πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, βέβαια, τα έβαλε τα γκολάκια του πέρσι, όμως δεν κόλλησε ποτέ με την ΑΕΚ και αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι.

Που βρίσκεται τώρα; Στην Χιλή και συγκεκριμένα την Ουνιβέρσιδάδ Κατόλικα με στην οποία όχι μόνο παίζει βασικός, αλλά έχει πετύχει 8 γκολ σε 12 εμφανίσεις και βρίσκεται με την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στο τελευταίο παιχνίδι, ντέρμπι κορυφής, πέτυχε δυο γκολ και βοήθησε έτσι ώστε η Κατόλικα να κερδίσει με το εντυπωσιακό 6-2. Ας δούμε ορισμένα από τα φετινά του κατορθώματα.







News 24/7

24MEDIA NETWORK