Έφυγε από τον Ολυμπιακό και έγινε ο... χειρότερος στην ιστορία ομάδας!

Προπονητής που πέρασε από τον Ολυμπιακό για μία διετία και αποχώρησε γιατί τον κατηγόρησαν πως... σκεφτόταν τον εαυτό του, υπέγραψε σε σύλλογο της Ισπανίας για να γίνει ο χειρότερος τεχνικός στην ιστορία της! Διαβάστε ποιος είναι.

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και έγινε ο... χειρότερος στην ιστορία ομάδας!
olympiakos geniki EUROKINISSI

Από το κακό στο χειρότερο. Αυτός ο τίτλος ταιριάζει γάντι στον Μίτσελ. Μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, όπου στη σελίδα του δηλώνει πως κέρδισε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στην Μαρσέιγ για να αποχωρήσει τον Απρίλιο του 2016 με τους φιλάθλους να ζητούν την αποπομπή του! Σα να μην έφτανε αυτό, ούτε στην πατρίδα του μπορεί να "σώσει" την καριέρα του. Η Μάλαγα, στην οποία έφερε και τον Ρομπέρτο, είναι στην τελευταία θέση και το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό αρνητικό για τον 54χρονο προπονητή! Σύμφωνα με την Macra, είναι ο χειρότερος προπονητής που έχει καθίσει στον πάγκο της Μάλαγα στην ιστορία της! Το ρεκόρ του δηλαδή (νίκες, ισοπαλίες, ήττες) είναι... τραγικό.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί. "Δεν αποχώρησα το καλοκαίρι και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Απλά αυτές τις μέρες περνάμε μία άσχημη... φάση", ήταν η ατάκα του πριν λίγες ημέρες.

Το συμβόλαιο του Μίτσελ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε δεν έχει λόγο να φύγει χωρίς αποζημίωση. Ήταν κάτι για το οποίο... σκοτώθηκε με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ προτού αποχωρήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK