Έφυγε από τον Ολυμπιακό και ψηφίστηκε MVP σε άλλη ομάδα!

Ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ως... ζογκλέρ, όχι μόνο δεν έπεισε με τη μεταγραφή του, αλλά έμεινε στο περιθώριο και τελικά αποχώρησε. Τώρα όμως κάνει... ομορφιές και μάλιστα ψηφίστηκε MVP σε άλλη ομάδα! Διαβάστε ποιος είναι (VIDEO).

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ofoe carsela emenine EUROKINISSI

Ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού στη περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, αφού η ανακοίνωση της απόκτησης του έγινε γνωστή στις 7 Ιουλίου.

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε ένα μπέρδεμα. Οι περισσότεροι νόμιζαν πως ο Μεχντί Καρσελά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με μεταγραφή, ενώ στην πραγματικότητα ήρθε δανεικός από την Γρανάδα.

Το ξεκίνημα του θετικό, καθώς βοήθησε με γκολ του να έρθει η πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρτίζαν, ενώ και στη συνέχεια είχε κάποιες καλές στιγμές. Γρήγορα όμως η πτωτική πορεία του Ολυμπιακού φανέρωσε και τις δικές του αδυναμίες.

Σε σημείο που από τα μέσα Οκτωβρίου ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας για να αποχωρήσει οριστικά από τους πρωταθλητές Ελλάδας στα τέλη Ιανουαρίου, παρότι ο Όσκαρ Γκαρθία του έδωσε μία ακόμα ευκαιρία.

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑ ΠΙΝΤΟ

Το επόμενο βήμα του Καρσελά δεν αποτελεί έκπληξη, αφού βροχή δημοσιευμάτων από το Βέλγιο τον ήθελε να επιστρέφει, δανεικός πάντα, στην Σταντάρ Λιέγης. Την 1η Φεβρουαρίου ο παίκτης ανακοινώθηκε από την ομάδα του Σα Πίντο, παίρνοντας μάλιστα και τη φανέλα με το νούμερο 10!

Εκεί μεταξύ άλλων έχει για συμπαίκτες τους... γνωστούς μας: Τσίμιροτ, Λαΐφη, Κουτρουμπή, Εμποκού, όπως και τους μεταγραφικούς στόχους ελληνικών ομάδων το καλοκαίρι: Οτσόα, Ορλάντο Σα και Τσοπ!

Ο Καρσελά έγινε βασικός με το... καλημέρα και μάλιστα στην επεισοδιακή νίκη της Σταντάρ Λιέγης με την Μουσκρόν του Γιώργου Γκαλίτσου ψηφίστηκε MVP με 73% ποσοστό!

Το ματς πήρε "φωτιά" από νωρίς, αφού η Σταντάρ έμεινε με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό, όμως στο τέλος επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-3! Το 3-3 μάλιστα έγινε μετά από συνδυασμό του Εμποκού με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Όπως καταλαβαίνετε ο Καρσελά έχει βρει την ομάδα που... γουστάρει να παίζει και τον... γουστάρουν και οι οπαδοί της.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK