Έφυγε από τον Ολυμπιακό και στα 40 έκανε τρεμπλ!

Ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε από τους φίλους των ερυθρολεύκων, αποχώρησε λόγω... ηλικίας, όμως στα 40 του χρόνια κατάφερε και έκανε τρεμπλ με τη νέα του ομάδα!

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και στα 40 έκανε τρεμπλ!
olympiakos omadiki caroll ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ζωή του φέρθηκε καλά από μικρή ηλικία. Γεννημένος στο Ενισκίλεν της Βόρειας Ιρλανδίας ( μία πόλη 13.000 κατοίκων), γρήγορα κατάφερε να ξεχωρίσει και πήρε μεταγραφή στην Χαλ το 1995. Δυο χρόνια αργότερα, έκανε ένα βήμα παραπάνω πηγαίνοντας στην Γουίγκαν, για να έρθει το μεγάλο βήμα το 2001 όταν και υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάπου εκεί αυτό το αόρατο χέρι της μοίρας έκανε βουτιά στη σκοτεινή πλευρά του μυαλού του και παραλίγο να τα πάρει όλα πίσω. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, με τις 20.000 λίρες ( περίπου 32.000 ευρώ εκείνη την εποχή) την εβδομάδα που λάμβανε, αντί να έχει το μυαλό του στο ποδόσφαιρο άρχισε να βγαίνει και να πίνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ακολούθησαν δύσκολα χρόνια και πολλές μεταγραφές για να φτάσουμε στο 2011, όταν ο ΟΦΗ έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ρόι Κάρολ! Ο έμπειρος πορτιέρε ξεχώρισε αμέσως και έξι μήνες αργότερα πήγε στον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω τις μαύρες μέρες που παραλίγο να διαλύσουν την οικογένεια του να κοστίσουν ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ, ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ

Στα δυόμισι χρόνια που έμεινε στο Λιμάνι, ο Κάρολ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα Ελλάδας για να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2014 σε ηλικία 36 (προς 37 ετών). Οι φίλοι του Ολυμπιακού τον αγάπησαν για το χαρακτήρα και την ποιότητα του, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε τους πάντες για το γεγονός πως του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο υψηλότερο επίπεδο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως ο μπαρουτοκαπνισμένος τερματοφύλακας σιγά-σιγά θα αποσυρθεί. Λάθος. Ο Κάρλος επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νοτς Κάουντ και το καλοκαίρι που μας πέρασε επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Λίνφιλντ, αφού πρώτα πήρε μέρος στο Euro της Γαλλίας!

Εκεί έκανε το απίστευτο. Στα 40 του χρόνια κατέκτησε... τρεμπλ όντας βασικός και αναντικατάσταστος! Πρωτάθλημα και δυο κύπελλα! Το σημαντικό από όλα; Ένα νέο συμβόλαιο με σκοπό να συνεχίσει το ποδόσφαιρο μέχρι τα 41 και... βλέπουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK