"Εγώ όταν μπω θα σκοράρω..."!

Η ατάκα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Μανόλο Χιμένεθ, όταν του εξήγησε γιατί δεν θα ξεκινούσε, αποδείχθηκε... προφητική. Μπορεί τελικά να... έβαλε μισό γκολ, αλλά ήταν αυτός που έκανε την διαφορά με το που μπήκε στο ματς για την ΑΕΚ. Με 17 εύστοχες στις 19 πάσες, 5 τελικές και... ποδιές!

"Εγώ όταν μπω θα σκοράρω..."!

Για πολλούς το να... ξεκινήσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από τον πάγκο, στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου, αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη. Ενδεχομένως και για τον ίδιο, αν και ο Μανόλο Χιμένεθ τού είχε εξηγήσει τους λόγους αυτής της... τακτικής κίνησής του.

Ο Λάζαρος πάντως, όχι μόνο ένιωθε... πανέτοιμος αλλά, πίστευε κιόλας πως η ουκρανική ομάδα ήταν στα... μέτρα του και θα της έκανε ζημιά ακόμη κι αν έμπαινε ως αλλαγή. Μάλιστα φέρεται να το είπε και στον Ισπανό κόουτς, όταν ο τελευταίος τον ενημέρωσε πως δεν θα βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα αλλά θα τον έριχνε στο ματς μετά το 50', με 55'...

" Όταν θα μπω όμως, στο παιχνίδι, θα βάλω γκολ. Να το ξέρεις...", ήταν η ατάκα ενός πολύ ήρεμου και 100% σίγουρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος δεν έδειξε εκείνη την στιγμή να... τρελαίνεται επειδή δεν θα βρισκόταν στο αρχικό σχήμα. Τώρα αν τα περί σκοραρισματός αποτελούσαν... υπόσχεση ή πληγωμένος εγωισμός, πολύ μικρή σημασία έχει. Κι αυτό αφού με το που μπήκε στο παιχνίδι ο Λάζαρος έκανε... παπάδες.

Λες και ήταν... αφιονισμένος, παίζοντας ως αριστερός εξτρεμ και συγκλίνοντας με το δεξί.

Σε μόλις 42' συμμετοχής έβγαλε 17 εύστοχες πάσες από τις συνολικά 19. Με 11 σωστές στις 12 στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Επίσης μέτρησε 4 πετυχημένες ντρίμπλες στις 7 που επιχείρησε. Έκανε μια... ποδιά και 5 τελικές. Συν το παρέ - βάλε στον Αϊντάρεβιτς (1-1).

Μπορεί, λοιπόν, να μην σκόραρε ο Λάζαρος αλλά πρέπει να του πιστωθεί τουλάχιστον το μισό γκολ, ενώ έκανε και όλα τ' άλλα. Όντως ο παίκτης που ερχόμενος από τον πάγκο... γύρισε τούμπα το ματς κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του.

Αυτός είναι ο Χριστοδουλόπουλος της Ένωσης, ένας πραγματικός πρωτοκλασάτος περιωπής...

News 24/7

24MEDIA NETWORK