Είχαν τον κανονισμό στο iPhone και σε χαρτί

Πλήρως ενημερωμένοι για τις αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα όσον αφορά τις ρίψεις φωτοβολίδων, ως όφειλαν δηλαδή, ήταν οι διαιτητές του αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, την προηγούμενη Κυριακή.

Είχαν τον κανονισμό στο iPhone και σε χαρτί

Μόνο τυχαίο δεν ήταν δηλαδή, το γεγονός ότι αποφάσισαν σωστά στην φάση του 78ου λεπτού που εκτοξεύτηκε η φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο από κάποιον ανεγκέφαλο οπαδό του ΠΑΟΚ. Είχαν μάλιστα στο πλευρό τους και την τεχνολογία, σύγχρονη και μη.

Ο Δαμιανός Ευθυμιάδης, πρώτος βοηθός της αναμέτρησης, είχε τυπωμένο τον πειθαρχικό κώδικα και το επίμαχο άρθρο 15, παράγραφος 3 που άλλαξε το προηγούμενο καλοκαίρι και πλέον αναφέρει ότι σε περίπτωση ρίψης φωτοβολίδας με πιστόλι ο αγώνας δεν διακόπτεται οριστικά αλλά προσωρινά και αν πέσει και άλλη φωτοβολίδα μετά την διακοπή, τότε οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια οριστικά και αμετάκλητα.

Ο δε, Τάσος Σιδηρόπουλος είναι πιο... ενημερωμένος και έχει αποθηκευμένο τον κανονισμό στο κινητό του, iPhone 6s που διαθέτει. Ο διεθνής ρέφερι δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσει αλλά επιστράτευσε τις γνώσεις του για να πείσει τον υπεύθυνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη που ήταν αδιάβαστος στους κανονισμούς και θεωρούσε ότι το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί χωρίς προειδοποίηση.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK