Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι για την πάρτη σας

Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι για την πάρτη σας
Ο prisoner δεν θα καταφύγει σε ανούσιες δικαιολογίες για την απουσία του. Αλλά ξέρετε, άργησε το σχολικό και ο computer μου είχε πρόβλημα... Αφού πέρασε το εκνευριστικό κύμα της κάθαρσης όλων των εξουσιών της ελληνικής κοινωνίας οπερέτας, ήρθε η σειρά της υποκριτικής διάθεσης για βελτιώση της ανταγωνιστικότητας και προόδου της οικονομίας μας.

" Πήραμε τον καλύτερο παίκτη της Δανίας.Ο Thomas Gravesen είχε σημαντικές προτάσεις από την Ιταλία και την Αγγλία αλλά ήθελε να έρθει μόνο στην Ρεάλ Μαδρίτης". Ο Florentino Perez ανακοινώνει την μεταγραφή του Gravesen.
" Δεν είχα καμμία άλλη πρόταση εκτός από αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης", δηλώνει ο Δανός κατά την παρουσιάση του την επόμενη ημέρα...

Η Ευρώπη των αριθμών : Στην Γαλλία είχαμε 6 διαφορετικές πρωταθλήτριες τα τελευταία 10 χρόνια, στην Ισπανία πέντε, ενώ σε Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία τέσσερις. Στην Γερμανία άγγιξαν τον μυθικό μέσο όρο των 3 γκολ ανά αγώνα ( 2,91), ακολουθεί η Ισπανία με 2,58, η Αγγλία με 2,57 και η Ιταλία με 2,53. Τελευταία, η δυσκοίλια Γαλλία με 2,17 γκολ ανά 90 λεπτά παιχνιδιού. Είναι η 15η φορά στην σειρά που οι Γερμανοί έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο γκολ ανάμεσα στα προηγμένα πρωταθλήματα και αυτό δικαιολογεί εν μέρει την διαρκή άνοδο στα εισιτήρια του πρωταθλήματος.

Βαφτίζεται ο δούλος του Θεού.... Contra


Η νέα τάση που έρχεται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού είναι τα ονόματα εταιρείων για τα παιδιά. Ποιός άλλωστε θα μπορούσε να σκεφτεί να δώσει στα παιδί του το όνομα μιας πολυεθνικής εταιρείας. Τα στοιχεία που δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά στην γέννηση μίας νέας κοινωνικής τάσης προέκυψαν εκ των μελετών των φακέλων κοινωνικής ασφάλισης από τον καθηγητή Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο της της Νεμπράσκα Cleveland Evans. Στους φακέλους του υπάρχουν 55 αγόρια που ονομάζονται Chevy ( από το Chevrolet) και 5 κορίτσια με το όνομα Celica.
Eπίσης, 300 κορίτσια έχουν το όνομα Armani, 6 αγόρια λέγονται Timberland και άλλα επτά Denim. H επιλογή δική σας...

Sudoku, ο αριθμός που είναι μόνος του: Το ιαπωνικό παιχνίδι, ένα σταυρόλεξο χωρίς λέξεις, μια σπαζοκεφαλιά με αριθμούς είναι το νέο αγγλικό σπορ. Tο παζλ αποτελείται από 81 τετραγωνάκια σε 9 οριζόντιες γραμμές και κάθετες στήλες.
Ο λύτης πρέπει να γράψει τους αριθμούς από το 1 ως το 9 έτσι ώστε το κάθε νούμερο να υπάρχει μόνο μία φορά σε κάθε στήλη, οριζόντια γραμμή και κουτί των 3x3 τετραγώνων. Μοιάζει με πρόβλημα αριθμητικής, αλλά δεν χρειάζονται υπολογισμοί.
Είναι μία παραλλάγή των Λατινικών Τετραγώνων του παιχνιδιού που δημιούργησε των 18ο αιώνα ο ελβετός μαθηματικός Leonhard Euler.







" Στον ΟΤΕ κυριαρχεί δημοσιουπαλληλική αδράνεια, διαφθορά, έλλειψη κινήτρου για παραγωγικότητα, μοιρολατρεία, αδιαφορία και προώθηση με πολιτικά κριτήρια. Πώς να γίνει ανταγωνιστικός ο ΟΤΕ, όταν αναγκάζεται να λειτουργεί με διπλάσιο αριθμό προσωπικού από όσο χρειάζεται; Και πώς να λυθεί το μείζον πρόβλημα κόστους και σπατάλης, αφού οι πολιτικοί θεωρούν τον ΟΤΕ πηγή ρουσφετιών και επιρρόης, ενώ ταυτόχρονα τα συνδικάτα των υπαλλήλων του έχουν ή θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να διοικούν τον Οργανισμό;" Π.Βουρλούμης, 22/08/2004.

The list : Η λίστα των θυμάτων της ειδικής εκκαθάρισης ΚΑΕ και ΠΑΕ έρχεται για να χρεωθεί όπως ήταν απολύτως λογικό στον έλληνα φορολογούμενο, ο οποίος τελικώς θα πληρώσει για τις οικονομικές τρύπες των Ελλήνων παραγόντων και των "σοφών αποφάσεων" του κ. Βενιζέλου. Η αγωγή που φέρνει την υπογραφή 6 καλαθοσφαιριστών και 3 προπονητών κατατέθηκε, αλλά λόγω απεργίας ( έκπληξη!) αρχειοθετήθηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και σε περίπτωση αποζημιώσης το Ελληνικό Δημόσιο θα χρειαστεί να καταβάλει 5,743,078 ευρώ. Σύμφωνα με την απόφαση 372/2005 του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία εκδόθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2005, έγινε δεκτή η αίτηση ακυρώσεως του ισραηλινού προπονητή Σβι Σερφ κατά της υπουργικής απόφασης ( του κ.Βενιζέλου) που οδήγησε σε καθεστώς εκκαθάρισης την ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την 1758/2002 απόφαση του εφετείου Θεσσαλονίκης.



Ο σοφός τοίχος απλώς επισημαίνει: " Στην εύφορη κοιλάδα των υποσχέσεων πολλοί έχουν πεθάνει από την πείνα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK