"Έκαψε" την Γιούβε στο... αγαπημένο γήπεδο της γυναίκας του

Τι σχέση μπορεί να έχει η σύζυγος του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, που σφύριξε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους, με το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου"; Δείτε τα τρομερά... πραγματάκια που ανακάλυψαν στα social media του ζεύγους Όλιβερ οι οπαδοί των "μπιανκονέρι". (PHOTO).

Juventus players complain to Referee Michael Oliver, center, for a penalty shot for Real, during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White)
Juventus players complain to Referee Michael Oliver, center, for a penalty shot for Real, during a Champions League quarter-final, 2nd leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Άγγλος διαιτητής Μάικλ Όλιβερ, που σφύριξε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League, έχει ξεπεράσει, πλέον, σε φήμη τον πασίγνωστο συνονόματο του Βρετανό μάγειρα, Τζέιμι Όλιβερ, εξαιτίας του αμφιλεγόμενου πέναλτι-πρόκριση που έδωσε στους γηπεδούχους δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Η πλευρά της Γιουβέντους, κατηγόρησε τον Όλιβερ ότι... μαγείρεψε το τελικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση οι "μερένγκες". Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι τιφόζι της "μεγάλης κυρίας" πέρασαν από... ακτίνες Χ τα social media του Άγγλου ρέφερι και ξετρύπωσαν μερικά πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια.

Για να γίνουμε πιο σαφής, οι Ιταλοί οπαδοί, μεταξύ των άλλων, ανακάλυψαν ότι η γυναίκα του, Λούσι Μει, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 2015, είναι και αυτή διαιτητής, ενώ "σκαλίζοντας" το προφίλ της στο Twitter λίγο περισσότερο, βρήκαν δύο φωτογραφίες από ένα ταξίδι τους στην Μαδρίτη και συνάμα την επίσκεψή τους στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", την οποία συνόδευσε με την λεζάντα "Καθόλου κακό γήπεδο...".

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αναρτήσεις αυτές δημιούργησαν καχυποψίες στις τάξεις των οπαδών της Γιούβε οι οποίοι... πλημμύρισαν τον λογαριασμό της με υβριστικά μηνύματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

"Έκαψε" την Γιούβε στο... αγαπημένο γήπεδο της γυναίκας του
"Έκαψε" την Γιούβε στο... αγαπημένο γήπεδο της γυναίκας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK