Έκλεισε και ο Μύγας στον Ολυμπιακό!

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει την Νο 4 καλοκαιρινή μεταγραφή των "ερυθρόλευκων" από την Super League. Το λάθος με το συμβόλαιο του 23χρονου μπακ που "ακύρωσε" την περσινή ανανέωσή του, ο Ολυμπιακός που θα πληρώσει τον Παναιτωλικό αν και θα μπορούσε να τον πάρει ελεύθερο και ο Παναθηναϊκός που δεν...πρόλαβε.

Έκλεισε και ο Μύγας στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός μετά τους Σιώπη και Ρισβάνη άλλους δύο ταλαντούχους εξελίξιμους Έλληνες παίκτες της Super League – που θα μπορούσε να κινηθεί για την αποκτησή τους – ξεχώρισε την τρέχουσα σεζόν και ουσιαστικά θα πρέπει να λογίζονται ως καλοκαιρινές μεταγραφές του. Ένας είναι ο 22χρονος Λεονάρντο Κούτρης του ΠΑΣ Γιάννινα και δεύτερος ο 23χρονος Γιώργος Μύγας του Παναιτωλικού.

Ουσιαστικά μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται πελάτες του ίδιου μανατζερικού Γραφείου - αν και με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ακούγεται στην πιάτσα πως άλλος κινεί τα νήματα – και που καλύπτουν την ίδια θέση αλλά σε διαφορετικές πλευρες. Αριστερός μπακ χαφ ο Κούτρης , δεξιός μπακ χαφ ο Μύγας...

Η υπόθεση Κούτρη είναι γνωστή, δύο ...πινελιές απο την στήλη : ο ΠΑΟΚ τον ήθελε τον περασμένο Γενάρη αλά Βελλίδη. Δηλαδή να τον πάρει δανεικό – δοκιμαστικά, με οψιόν αγοράς. Με τον 22 χρονο ακραίο να αρνείται την συγκεκριμένη προοπτική. Ίσως γιατί απο τότε γνώριζε και το ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και επειδή το δρομολόγιο Γιάννινα - Τούμπα δεν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα πετυχημένο για πρώην παίκτες του ΠΑΣ. Η δεύτερη...πινελιά έχει να κάνει με τον Χριστοβασίλη, που μετά απο μια περίοδο “πάγου” στις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό (λόγω και της υπόθεσης Χαρίση) εδω και λίγο καιρό έχει ξανά...σχέσεις με την Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.

Πάμε τώρα στον Γιώργο Μύγα: η πληροφορία που διέρρευσε την επομένη του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ, για την ακρίβεια μετά την συμφωνία με Κούτρη, ήταν πως και ο μπακ του Παναιτωλικού θα πάρει...σειρά για του Ρέντη. Για να έρθει η αποκάλυψη την Πέμπτη, στην στήλη : “Κακίες” της εφημερίδας “Goal” πως ο Μύγας μένει ελευθερος το καλοκαίρι! Κι αυτό παρότι τον Μάϊο του 2016 ο Παναιτωλικός είχε βιαστικά ανανεώσει το συμβολαιό του αφού΄'ηθελε ναπρολάβει τυχόν προτάσεις για την πωλησή του.

Τι συνέβη όμως; Η 2ετής επέκταση του συμβολαίου του, απο το 2017 το 2019, με άυξηση των αποδοχών του, ήταν ουσιαστικά άκυρη γιατί κανονικά έπρεπε πρώτα να λυθεί το παλιό συμβολαιο και στην συνέχεια να υπογραφει νέο. Ο Παναιτωλικός δεν έχει καταφέρει να τον πείσει να υπογράψει, ο Μύγας είναι ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε αλλά ξέρει οτι ως...ελευθερος ( το δώρο που του έγινε απο λάθος) θα βρει πιο εύκολα ομάδα, μεγάλη στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ( τον θέλει η ελβετική Λωζάνη)

Σύμφωνα όμως, με το “ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ” ο Γιώργος Μύγας θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν για το θέμα του συμβολαίου του αλλά όπως έχουν συμφωνήσει και με την πλευρά του παίκτη θα δώσουν ένα ποσό και στον Παναιτωλικό(ακούγεται για 200 με 300.000 ευρώ) για να τον κάνουν δικό τους. Έναν δεξιό μπακ για τον οποίο ψάχτηκε ο Παναθηναϊκός, τον ήθελε ο Ουζουνίδης αλλά δεν προχώρησαν οι “πράσινοι” λόγω...οικονομικού και Ολυμπιακού (τους πρόλαβε)!

News 24/7

24MEDIA NETWORK