'Eληξε;

'Eληξε;
Καλό μήνα!

"Κάτι πρέπει να κάνουμε για να τους πείσουμε να φύγουν."

"Αν δεν φύγετε, θα σας κάνω στριπτίζ!..."

"Δημιουργείστε ατμόσφαιρα..."

"Δεν φεύγετε ε; Τώρα θα δείτε! Βάλτε μουσική!"

"Οταν ξαναρχίσει ξυπνήστε με..."

"Τι τελικός είναι αυτός ρε... Το ντιμπέιτ κράτησε πιο λίγο."



Η Γεροντοκόρη

Πωπωπω τι ντιμπέϊτ ήταν αυτό, κυρ Αστυνόμε μου.Κόλαση. Ποιος Παπακαλιάτης και αηδίες…Σπάσαμε τα ρεκόρ τηλεθέασης και χωρίς σκηνές σεξ. Το πήδημα θα έρθει μετά τις εκλογές.

Από το πρωί είχαμε ξεκινήσεις τις ετοιμασίες σπίτι. Κάναμε ένα γενικό καθάρισμα, φάγαμε ρολό κοτόπουλο με πατάτες λόγω της ημέρας, ξομολογηθήκαμε γιατί σε περίοδο νηστείας εμείς ξεκοιλιαστήκαμε, την «πέσαμε» ένα δυωράκι το μεσημέρι, μετά κάναμε μπάνιο, βάλαμε τα καλά μας, το λουστρίνι το παπούτσι ο παππούς -είναι αυτό που θα φορέσει και όταν αποδημήσει, τις μαύρες τις γόβες εγώ…Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τις βάλω και να βγω με γκόμενο, ε ας τις βάλω να καμαρώνω στην διαδρομή κουζίνα-σαλόνι.

Και ήρθε η ώρα. Μόνο οι καμπάνες δεν χτύπησαν να τρέχουμε με τα μούλικα στα χέρια να βρούμε τα καταφύγια.
Εγώ στολισμένη, χτενισμένη, βαμμένη είδα και τις αφίξεις των δημοσιογράφων. Ο Χατζηνικολάου είχε ύφος Προέδρου Δημοκρατίας. Αυτός να μου το θυμηθείτε…μια μέρα θα μας κυβερνήσει.
Ο Τζίμας πάλι είναι το «καλό» παιδί. «Τι να σας πω ρε αδέρφια…ανάθεμά την μέρα, παίζει και ο Παναθηναϊκός και μου το έλεγε η μάνα μου να γίνω τορναδόρος.».Ο άλλος, ο Θεοδωράκης…εμφανίστηκε λες και πήγε να «βγάλει» γκόμενα Είναι ομορφάντρας δεν λέω…έχει και αυτό ελαφρύ ψεύδισμα που τον κάνει προκλητικό. Το δαχτυλιδάκι με την άσπρη κοτρόνα δε, «έγραφε» πολύ στην κάμερα. Περισσότερο και από τον ίδιο. Φήμες λένε πως μετά την λήξη του καρναβαλιού…ε, του ντιμπέϊτ ήθελα να πω, δέχτηκε 4 προτάσεις γάμου και 7 προτάσεις για παράλληλη σχέση.

Ο Ευαγγελάτος ήταν η έκπληξη. Με ίωση και γυναίκα στον 9ο καλά τα πήγε…Αν έβγαζε και σε κάνα παράθυρο την Aντζελα και τον Νοράϊρ να μαλλιοξαστούν θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αλλά ευελπιστώ του χρόνου να δείξει χαρακτήρα.Φαντάζομαι τον μεγαλοαστό δικηγόρο Κωνσταντόπουλο να πετάει γαρύφαλλα στην Aντζελα που τραγουδάει: Τι να την κάνω την αγάπη σου, αν βάζεις άλλη στο κρεβάτι σου… Και ενώ τρελαίνομαι για σένανε να με κλειδώνεις στο συρτάρι σου. Ο Παπαχελάς είχε ύφος «Δεν ξέρω ρε παιδιά, εμένα τώρα με ξύπνησαν και ήρθα στο «πόδι» της Τρέμη. Δεν έχω φέρει και κοστούμι μαζί και άντε να μου βρει η κρατική τηλεόραση στο νούμερό μου». Ο τρόπος που καθόταν στην καρέκλα εν τω μεταξύ θύμιζε χυμένο λουκουμά. Ήθελε λίγο να «πάρει» έναν υπνάκο, λίγο να απλώσει τα πόδια του σε μια καρέκλα, λίγο κάτι να τσιμπήσει κλπ.

Κυρ Αστυνόμε μου….οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν «αρχηγόπουλα». Σαν τα μαθητούδια. Μου θύμισαν πρωτάκια στο Δημοτικό, που δεν ξέρουν τι θα συναντήσουν. Ο Γιωργάκης ήταν το «φυτό» της τάξης. Με τις σημειώσεις του, με την γραβατούλα του, με το μουστακάκι το περιποιημένο, με το αίσθημα της αυτοθυσίας που τον διακρίνει και κάπου εκεί θαρρώ πως διέκρινα και ένα φωτοστέφανο πάνω από το κεφαλάκι του.

Ο Κωστάκης ο Καραμανλής, ήταν ο «αταξίας». Καλά διαβασμένος μεν αλλά μου θύμισε το ανέκδοτο με τον Τοτό «Κυρία, εμείς που πηδάμε μπορούμε να πάμε για μπάλα;». Είχε λίγο και την έννοια για τον Παναθηναϊκό, για το μυδοπίλαφο που έφτιαξε η Νατάσα και τον περίμενε σπίτι, για το παντελόνι που τον στένευε, για το γεγονός ότι η κάμερα παχαίνει κοκ.

Αλέκα! Αλέκα θεά πάρε μας τα μυαλά. Γυναίκα ηφαίστειο. Τόσο που το πρώτο μισάωρο το μακιγιάζ της είχε αρπάξει φωτιά. Έτοιμη να εκραγεί ήταν. Κάποια στιγμή νόμισα πως θα ανοίξει το στόμα της και θα βγει λάβα. Ευτυχώς της το διόρθωσε η μακιγιέρ σχετικά σύντομα. Τι περίμενες και εσύ καημένη Αλέκα; Στην κρατική τηλεόραση πήγες…ποιος θα σε έβαφε...ο Αχιλλέας Χαρίτος;Είχε μια άνεση η Αλέκα. Και όλα δωρεάν και να βγούμε από την ΕΟΚ και ποιος την λογαριάζει και έξω το ΝΑΤΟ και ντομάτα, ελιά, ενωμένη εργατιά και κάντε με Πρωθυπουργίνα και ας ψοφήσω από την πείνα. Έθαβε η Αλέκα με ξένα κόλλυβα.

Το ίδιο έκανε και ο Κωνσταντόπουλος. Μαζί θάβανε. Όλα τσάμπα παιδιά. Εγώ ο μεγαλοαστός δικηγόρος θα σώσω τον κόσμο. Ο βασικός στα 1000 ευρώ, οι συντάξεις στα 800, το μετρό δωρεάν, τα λεωφορεία επίσης, το αεροπλάνο δικό σας, οι καλύτερες γκόμενες στα πόδια σας. Πάρε κόσμε τώρα που γυρίζει. Το αφεντικό τρελάθηκε και τα ΄βαλε όλα τσάμπα.

Τσοβόλας…Μήτσε είσαι τεράστιος! Aρχοντας! Ούτε σημειώσεις, πού λεφτά στο ΔΗΚΚΙ να πάρει χαρτί και στυλό, ούτε άγχος αφού στο ΔΗΚΚΙ τα έχουμε λυμένα όλα, ούτε πρόβλημα αφού το ΔΗΚΚΙ θα μπει στην βουλή με δική μας εντολή, ούτε τίποτα. Γελούσαν μέχρι και τα…φρύδια του. Βάζω στοίχημα μια θεραπεία κυτταρίτιδας πως είπε στην γυναίκα του να του το γράψει σε βίντεο για να το δείχνει αργότερα στα εγγόνια του. Για να μην πω πως είχε φωτογραφική μηχανή μαζί του για να απαθανατίσει τις στιγμές. Πιο πολύ χάρηκε που συμμετείχε στο ντιμπέϊτ παρά να του «καθότανε» η Σκλεναρίκοβα. Διότι αυτούς εκεί, κάπως και μπόρεσε να του κάνει ζάφτι…την Αντριάννα λίγο δύσκολο.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν με «χτύπησαν» καθόλου οι γόβες, κυρ Αστυνόμε μου!

Θέλετε να σας κάνω ένα ντιμπέϊτ να πάψετε να είστε αναποφάσιστος;



Ένας τύπος με μια γκόμενα παρέα, μετά από βόλτα, φτάνουν στην πόρτα του διαμερίσματος του.
Πριν προλάβει να ανοίξει την πόρτα...του λέει η γκόμενα.
-Περίμενε ένα λεπτό να δώ...Μπορώ να εκτιμήσω πως κάνει έρωτα κανείς, από τον τρόπο που ανοίγει την πόρτα.
Ο τύπος:
-Α, ναι; Για πες ένα παράδειγμα.
Εκείνη:
- Κοίτα, αν κάποιος σπρώχνει το κλειδί στην πόρτα και την ανοίγει απότομα σημαίνει ότι είναι άγριος και απρόσεκτος εραστής και αυτό δεν μου αρέσει. Αν ένας ψάχνει και δεν μπορεί να βρει την κλειδαρότρυπα σημαίνει ότι είναι πρωτάρης και ούτε αυτό μου αρέσει. Λοιπόν, εσύ πώς ξεκλειδώνεις την πόρτα;
-Πρώτα από όλα, γλύφω το κλειδί.

Με την υπογραφή...

-**- Αυτός κι αν ήταν τελικός. Λίγο ακόμα και θα ξεπερνούσε και τα σήριαλ του Φώσκολου.

-**- Πως τον είδατε τον Σουμ; Τώρα λέει ταιριάζει ο Χαλκιάς στα πλάνα του. Δηλαδή ποια είναι αυτά τα πλάνα που τον «αναγκάζουν» να αφήνει εκτός ενδεκάδας τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής και έναν από τους καλύτερους της Ευρώπης;

-**- Τουλάχιστον ο Χαλκιάς έμαθε πλέον πως θα πρέπει να ενεργήσει όταν του γίνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του...

-**- Το ότι εμφανίζεται στη τηλεόραση χωρίς δόντια, το έχουμε δεχτεί. Το ότι έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο να αναλύει την επικαιρότητα (αθλητική και μη), το έχουμε δεχθεί. Την αθυροστομία του όμως σε ενημερωτική εκπομπή και μάλιστα σε ώρα που βλέπουν και παιδιά, δεν θα το δεχθούμε. Το έκανε μία, το έκανε δύο, ήμαρτον πια!

-**- Τι σου κάνει μερικές φορές η ρημάδα η τηλεόραση. Την ώρα που παιζόταν σε ιδιωτικό κανάλι διαφημιστικό σποτ του «Συνασπισμού» με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Στέλιο Μάινα, την ίδια ώρα ένα άλλο ιδιωτικό κανάλι έπαιζε σειρά με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη να κάνει στριπτίζ!

-**- Πολλά χαιρετίσματα στον Δημήτρη από το Τάμπερε της Φινλανδίας. Αντε να γυρίσεις με το καλό στη πατρίδα και στον μεσογειακό μας ήλιο...








News 24/7

24MEDIA NETWORK