"Εμάς με μεγεθυντικό φακό, άλλοι καταστρέφουν πόλεις"

Την έντονη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε το βαρύ πρόστιμο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, με αφορμή την παρουσία των φίλων των "ερυθρολεύκων" στο Περιστέρι. Για "επιλεκτική ευαισθησία της πολιτείας", κάνουν λόγω στο Λιμάνι.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
osfp kerkida EUROKINISSI

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League εξέδωσε αποφάσεις για την 21η αγωνιστική και σε αυτή βρίσκεται το όνομα του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 10,000€ γεγονός που έφερε αντίδραση.

Συγκεκριμένα από τον Πειραιά διαρρέουν πως: "Με το μεγεθυντικό φακό κοιτάζουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και πέφτουν οι τιμωρίες. 10,000 για το Περιστέρι για υβριστικά συνθήματα όταν ακόμα δεν έχουν κληθεί άλλοι που διέλυσαν πόλεις!

Η επιλιεκτική "ευαισθησία" πολιτείας, Αστυνομίας με τους φιλάθλους μας συνεχίζεται".

Η απόφαση της επιτροπής:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 11/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK