"Εμφύλιος" για Αλμέιδα στην Χάιντουκ

Δεν έφτανε στον Ούγκο Αλμέιδα το... γιουχάρισμα της κερκίδας, την επομένη της ήττας από την Ριέκα τον... περιποιήθηκε και ο ηλεκτρονικός Τύπος της Κροατίας! "Υπέρβαρος", αδιάφορος", είναι μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποίησαν. Τον στηρίζει ο κόσμος!

"Εμφύλιος" για Αλμέιδα στην Χάιντουκ
almeida

Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα της Χάιντουκ κόντρα στην Ριέκα και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν... ονειρεμένο. Εντός έδρας ήττα με 2-0, με τον ίδιο να αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς κατά την αλλαγή του στο 78ο λεπτό!

Λίγες ώρες αργότερα ιστοσελίδες στην Κροατία τον... περιέλαβαν με ιδιαίτερη αυστηρότητα και στάθηκαν στο γεγονός πως έχει περιττά κιλά, δεν βοήθησε καθόλου με την παρουσία του και γενικότερα έμοιαζε... αδιάφορος.

Στα social media από την άλλη πλευρά ο κόσμος είναι πιο... μαλακός. Ναι μεν κάποιοι έριξαν το... κράξιμο τους, όμως οι περισσότεροι έστειλαν την ευθύνη στον προπονητή και την διοίκηση. Ορισμένοι μάλιστα τόνισαν πως θέλει χρόνο και πως αν η μπάλα να φτάσει στην περιοχή, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά λόγω... αγωνιστικού στυλ.

Το θέμα είναι πως τα όργανα άρχισαν από νωρίς για τον 33χρονο επιθετικό, ο οποίος έφυγε από την ΑΕΚ με σκοπό να γίνει βασικός και πήγε σε μία ομάδα που ήδη... τρώγονται μεταξύ τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK