Ενα Αγιασμό light, παρακαλώ

Ενα Αγιασμό light, παρακαλώ

Ο Prisoner χαιρετίζει την έναρξη του πρωταθλήματος με την βεβαιότητα ότι το θέαμα θα είναι αποκρουστικό, τα γήπεδα άδεια και τα εισιτήρια πανάκριβα. Καιρός να ρίξουμε το βλέμμα μας στην Β’ Εθνική όπου…

…τα νέα μοιάζουν μεθυστικά. Από τους χρηματιστηριακούς διαδρόμους στις στήλες των οικονομικών εφημερίδων, η είδηση μοιάζει με ανέκδοτο. Ο ΟΠΑΠ διέθεσε μετοχικό κεφάλαιο 20 εκ. ευρώ σε θυγατρική του εταιρεία , κατόπιν εισήγησης συμβούλου του πρώην CEO του ΟΠΑΠ κ. Κοσκινά , με αντικείμενο την εμπορική αξιοποίηση ομάδων της Β’ Εθνικής.

Cosmopolitan: « Δεν θέλω την αμερικάνικη υπηκοότητα, ούτε την υπηκοότητα κάποιου άλλου κράτους. Θεωρώ ότι τα σύνορα χωρίζουν τεχνητά τους ανθρώπους και συντηρούν το κλίμα φόβου απέναντι στην διαφορετικότητά του άλλου. Ζήτησα από τις αρχές της χώρας μου να αποκηρύξω νόμιμα την ιθαγένεια μου και να παραδώσω το αμερικάνικο διαβατήριο μου. » O νεαρός Αμερικάνος Ναθάνιελ Λίνκολν Μιλς ήρθε στην Ελλάδα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε διάβημα στην Αμερικάνικη πρεσβεία της Αθήνας και αιφνιδίασε με το αίτημα του την αμήχανη αμερικάνικη γραφειοκρατία. Ο Μιλς, πρώην αθλητής της χειμερινής Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ, αρνείται εδώ και χρόνια να πληρώσει φόρους στην κυβέρνηση, επειδή τα χρήματα χρησιμοποιούνται για να σκοτώνουν άλλους πολίτες του κόσμου σε διάφορα μέρη της Γης.

Ηouse wins: Μεγάλη ώθηση στην κερδοφορία του William Hill έδωσε η αναπάντεχη νίκη της Εθνικής μας στο Euro. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας, τα κέρδη το πρώτο εξάμηνο του έτους ήταν αυξημένα κατά 40%, ενώ η διοργάνωση του Εuro 2004 ήταν με διαφορά η πλέον κερδοφόρος δραστηριότητα. Τα εξαμηνιαία κέρδη του William Hill ανήλθαν το πρώτο εξάμηνο σε 111,8 εκατ. λίρες.

No comment: Ακολουθεί παράγραφος της τροπολογίας που ψηφίστηκε για θέματα αθλητισμού.

«10. Μέλη διοικήσεων ΑΕ, τα οποία έπαυσαν να ασκούν διοίκηση πριν από τη θέση σε ισχύ του νόμου 2947/2001, εφ’ όσον οι εν λόγω ΑΑΕ δεν τέθηκαν στο καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης του άρθρου 17 παράγραφος 5 του νόμου 2947/2001 και ακολούθως, μέχρι την δημοσίευση του παρόντος κηρύχθηκαν σε κατάσταση πτώχευσεως και τέθηκαν σε εκκαθάριση, δεν υπέχουν καμία αστική, διοικητική ή ποινική ευθύνη για χρέη των ως άνω ΑΑΕ προς το Δημόσιο, ευθυνομένων για αυτά, ανεξαρτήτου του χρόνου δημιουργίας ή βεβαιώσεως τους, των φυσικών προσώπων που κατά τον χρόνο κήρυξης της πτωχεύσεως ασκούσαν τη διοίκηση των ΑΑΕ, εκτός των νομίμως διορισμένων προσωρινών διοικήσεων. »

Αχ, τζους, καλέ: Ένα επεισόδιο μεταξύ ιεραρχών με αυτήκοο μάρτυρα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλο έγινε μετά την κηδεία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρου Ζ’και καταγράφηκε από την «Ελευθεροτυπία». Πρωταγωνιστές, οι μητροπολίτες Ζακύνθου Χρυσόστομος και Γιοχάνεσμπουργκ Σεραφείμ. Κατά την διάρκεια του καφέ ο μητροπολίτης Ζακύνθου πήγε να πάρει δύο καρέκλες, ο μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ αντέδρασε με το « δεν είναι Ζακυνθος εδώ…» και η συνέχεια είχε γαλλικό 090. Αποκορύφωμα το « φύγε από εδώ, …μωρή» που ακούστηκε μέχρι την διπλανή αίθουσα.

O σοφός τοίχος συμβουλεύει: « Το πλοίο στο λιμάνι είναι ασφαλές. Αλλά τα πλοία, δεν φτιάχνονται γι’αυτό.»


News 24/7

24MEDIA NETWORK