Ένας "γαύρος" στον ΠΑΟ, ο γάμος και το νέο θύμα

Ο "γαύρος" του Παναθηναϊκού, ο χριστουγεννιάτικος γάμος με μάρτυρα τον προπονητή του, ο Ιμπαγάσα που έγινε το νέο θύμα και οι σουπερλιγκάτοι... δεύτερης γραμμής για ΑΕΚ και "τριφύλλι".

Ένας "γαύρος" στον ΠΑΟ, ο γάμος και το νέο θύμα

Αλιεύσαμε από τον αθλητικό Τύπο παρασκηνιακές ειδήσεις που μας έκαναν γκελ και σας τις παρουσιάζουμε...

Ο "ΒΑΜΜΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

"Ένας γαύρος στον Παναθηναϊκό"! Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ο (φουλ στην ίντριγκα) τίτλος για την μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Γιατί σύμφωνα με την "Goalnews" και την παρασκηνιακή στήλη "ΚαΚίες" , ο 23χρονος μεσοαμυντικός που απέκτησε το τριφύλλι, όταν ήταν πιτσιρίκι δεν ξέφυγε από την...οικογενειακή παράδοση, που τους θέλει όλους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Μάλιστα λένε πως ο εκ Κορακοβουνίου Κουρμπέλης ως παιδί ήταν φανατικός φίλος των "ερυθρόλευκων", κάτι που δεν... ξέφυγε της επισήμανσης από τα τοπικά ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες , όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Βέβαια ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας κι αυτά αποτελούν... λεπτομέρειες ήσσονος σημασίας. Άλλωστε είναι πολλά τα παραδείγματα παικτών της Big 4, οι οποίοι μικροί υποστήριζαν άλλη ομάδα. Μερικά μόνο : ο Κώστας Κατσουράνης τον Παναθηναϊκό, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Γιαννιώτας την ΑΕΚ, ο Παντελής Καπετάνος τον ΠΑΟΚ...

Όσον αφορά στον τρόπο καταβολής των 700.000 ευρώ απο τον Παναθηναϊκό στον Αστέρα για τον Κουρμπέλη, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για 6 (και όχι 12 που διέρρευσαν αρχικά) δόσεις, σε "βάθος 2ετίας" (και όχι μηνιαίες ή διμηνιαίες βεβαίως, βεβαίως)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ... ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ!

Τι κι αν είναι Τυνήσιος, τον γάμο του επέλεξε να τον κάνει στην Ρουμανία και μάλιστα με...κουμπάρο τον νυν προπονητή του! Σας μπερδέψαμε;

Ο Χαμζά Γιουνές, της Ξάνθης, που εσχάτως άρχισε να...κολλάει τα γκολάκια, σημειώνοντας και το πιο γρήγορο χατ τρικ της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, το πήρε το...κορίτσι που είναι μάλιστα και σε ενδιαφέρουσα.

Όχι ακριβώς με... παπά και κουμπάρο αλλά στο Δημαρχείο του Πλοέστι και με μάρτυρα στον πολιτικό γάμο του τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Τον προπονητή δηλαδή που τον πήγε στην Ξάνθη. Μάλιστα όπως αναφέρει η παρασκηνιακή στήλη "Χατ Τρικ", της εφημερίδας "Goalnews" , ο Γιουνές με την (πλέον) σύζυγό του πολύ σύντομα περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

"ΞΑΦΡΙΣΑΝ" ΤΟΝ ΙΜΠΑΓΑΣΑ!

Επιδημία, από ότι φαίνεται, έχει...ξεσπάσει στα νότια προάστια, με τις κλοπές σε βάρος μελών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μετά τους Τσόρι Ντομίνγκες και Βίκτορ Ιμπάρμπο, που σχετικά πρόσφατα είχαν πέσει θύματα ληστείας στα σπίτια τους(στην Βούλα), πήρε... σειρά ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Σύμφωνα με το "Παρασκήνιο", της εφημερίδας "Livesport" , από τον βοηθό του Πάουλο Μπέντο στους "ερυθρόλευκους", έκλεψαν το αυτοκίνητο( ένα τζίπ). Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα τις επόμενες ημέρες του τηλεφώνησαν ζητώντας του χρήματα για να του το επιστρέψουν! Ο "Κάνιο" δεν ενέδωσε πάντως στον εκβιασμό αφού έτσι κι αλλιώς το τζιπ του ήταν ασφαλισμένο σε περίπτω ση κλοπής...

ΓΙΑ ΚΟΥΤΡΗ Η ΑΕΚ, ΓΙΑ ΤΡΙΑΔΗ Ο ΠΑΟ

Και δυο ψαγμένα μεταγραφικά θέματα με Σουπερλιγκάτους παίκτες... δεύτερης γραμμής, φιλοξενεί (μεταξύ άλλων) η σημερινή "Sportday" .

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ που όντως ψάχνει για αριστερό μπακ (για τώρα ή το καλοκαίρι), σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας από τα Γιάννινα, παρακολουθεί την περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη! Στο 3-5-2 του Γιάννη Πετράκη ο γεννημένος στην Βραζιλία 21χρονος Κούτρης είναι ο αριστερός μπακ χαφ και ομολογουμένως τα πάει περίφημα. Πήγε στον ΠΑΣ τον περασμένο Γενάρη, προσωπική επιλογή του κόουτς Πετράκη, που τον ήξερε από τον Εργοτέλη (προϊόν των Ακαδημιών της κρητικής ομάδας). Ο Κούτρης πάντως , που τον παρακολουθούν και άλλες μεγάλες ομάδες, έχει συμβόλαιο στον ΠΑΣ μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και σημερινή χρηματιστηριακή αξία 450.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την "Sportday" , στην λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Παναθηναϊκό υπάρχει και ο... Παναγιώτης Τριάδης! Ο 24χρονος ομογενής επιθετικός, που γεννήθηκε στην Γερμανία κι...έφτασε στην Ξάνθη από την Βέχεν του Βισμπάντεν το 2012, καλύπτει και τις δύο θέσεις των εξτρεμ όπως και σε εκείνη πίσω από τον φουνταριστό. Μάλιστα ήταν πελάτης του Λυμπερόπουλου, ενώ έχει σκοράρει κατά του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Ο Ουζουνίδης τον γνωρίζει πολύ καλά και τον έχει στα μεταγραφικά υπόψιν του. Η χρηματιστηριακή αξία του Τριάδη ανέρχεται στις 300.000 ευρώ ενώ έχει συμβόλαιο στην Ξάνθη ως το καλοκαίρι του 2018.

Και η...άχρηστη πληροφορία της ημέρας:ο Λεονάρντο Κούτρης είχε φτάσει πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό το δεύτερο καλοκαίρι των Νταμπίζα- Αναστασίου αλλά την τελευταία στιγμή από την ΠΑΕ του Ηρακλείου, με ...άνωθεν εντολή, μπήκε φρένο στην παραχώρησή του. Όσον αφορά στον Τριάδη, έχει παίξει δυνατά δυο φορες στο παρελθόν για την ΑΕΚ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK