Έπαθαν... Παναθηναϊκό στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έπεσε κατηγορία με σκοπό να απαλλαγεί από τα οικονομικά προβλήματα και η νέα διοίκηση... κατάφερε να δημιουργήσει νέα σε χρόνο... d.t.! Τι αναφέρει η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών και ποιο πρόσωπο... φωτογραφίζει.

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ofi EUROKINISSI

Οι παίκτες και ο προπονητής του ΟΦΗ δίνουν σπουδαία μάχη για την άνοδο στην Super League Σουρωτή και παρότι στα τελευταία δυο παιχνίδια δεν κέρδισαν (μία ήττα, μία ισοπαλία), η ομάδα παραμένει πέντε πόντους μακριά από τη δεύτερη θέση και την Παναχαϊκή, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Στο διοικητικό κομμάτι οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, κάτι που άφησε να εννοηθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος και αποκάλυψαν το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωση τους.

Ουσιαστικά δεν έχει να κάνει τόσο με το γεγονός πως είναι απλήρωτοι τρεις μήνες ( κάποιοι όπως αναφέρουν μέσα από... πέρσι), αλλά αφήνουν αιχμές για συγκεκριμένο πρόσωπο στην διοίκηση, που πλέον μοιάζει με... κόκκινο πανί. Ο λόγος; Οι υποσχέσεις που έχει δώσει και τα όσα λέει το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν κάνει πράξη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας στην τεχνική ηγεσία, ως επαγγελματίες, αλλά και ως ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο ΟΦΗ, να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Δεν δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπήρχαν, αλλά και τις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα των μετόχων και της διοίκησης, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καλυφθεί έγκαιρα. Τελικά, η διακοπή ήρθε και οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες που ήθελαν να αναχωρήσουν για τις περιοχές τους, προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα με τους δικούς τους ανθρώπους, είχαν πρόβλημα ακόμη και για τα έξοδα του ταξιδιού. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και οι μέτοχοι οφείλουν 2 και 3 μήνες, ενώ για κάποιους παίκτες, που είναι από πέρσι στην ομάδα, υπάρχουν ακόμη οφειλές από την προηγούμενη περίοδο.

Η πρόσφατη επιστολή-ανακοίνωση του προπονητή μας και το τελεσίγραφο προς την διοίκηση για την τακτοποίηση των προβλημάτων που υπάρχουν, ανέδειξε το πρόβλημα και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Θέλουμε με την παρούσα επιστολή να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον κάθε παίκτης, θα ακολουθήσει το δρόμο του. Κάθε παίκτης, θα πράξει όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα, κοιτάζοντας το συμφέρον του και το καλό της οικογένειάς του.

Μακάρι έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τους μετόχους και τη διοίκηση, να γίνουν πράξη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Καλά Χριστούγεννα στον κόσμο της ομάδας και μακάρι ο ΟΦΗ, ως μεγάλη ομάδα που είναι, να βρει το δρόμο του και την ηρεμία του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ".

24MEDIA NETWORK