Επί του πληκτρολογίου

Επί του πληκτρολογίου


Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η σύλληψη του prisoner . Ενα παντελώς άχρηστο φωτογραφικό ντοκουμέντο προσφορά της στήλης για να χτυπήσει τις χρησιμότατες προσφορές των μεγάλων εκδοτικών οίκων. Εφημερίδες και περιοδικά σε βάρος τούβλων με συνεχείς και αδιαπραγμάτευτες αυξήσεις τιμών που αφήνουν ακόμα και τον τούρκικο πληθωρισμό άναυδο.


Mε απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, η Ολυμπιακή καλείται να καταβάλει ως αποζημίωση 1,4 εκ. δολάρια στην οικογένεια επιβάτη που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια μιας πτήσης το 1998. Ο συγκεκριμένος ασθματικός επιβάτης καθόταν δίπλα στο χώρο καπνιζόντων του αεροσκάφους και υπέστη μοιραία κρίση άσθματος. Οι συγγενείς του κατέφυγαν στην δικαιοσύνη που αποφάσισε ότι ο θάνατος προήλθε από υπαιτιότητα της ελληνικής εταιρείας.


Η ακόλουθη είδηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενδεικτικό (αντ)επιχείρημα σε μία θεωρητική κουβέντα για την αθλητική εκδοχή της μάχης των φύλων. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια εθνική ομάδα των γυναικών της Γερμανίας έχασε την μάχη των φύλων. Τα κορίτσια της κυρίας Τόινε-Μέγιερ ηττήθηκαν με 3-0 από την ομάδα της Στουτγάρδης κάτω των 17 ετών σε φιλικό παιχνίδι 45 λεπτών που έγινε στο γήπεδο του αθλητικού σχολείου του Ruit.


Το θρυλικό Zastava επανέρχεται δριμύτερο.Το μοντέλο που πούλησε χιλιάδες αυτοκίνητα στην χώρα μας αναμένεται να ξανά-κυκλοφορήσει, καθώς η Zastava Kamioni ετοιμάζεται να ξεκινήσει εκ νέου πωλήσεις σε λίγο καιρό. Ο σχεδιασμός προβλέπει 800 αυτοκίνητα για φέτος από τα οποία 250 θα εξαχθούν σε Ελλάδα και Ουγγαρία. Ο prisoner υπενθυμίζει τον μεγαλύτερο πελάτη της Zastava, την telekom Serbia, εταιρεία στην οποία ο ΟΤΕ κατέχει το 20%.


Μία απλή επίδειξη της δικτατορικής δύναμης που έχουν τα ΜΜΕ παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια των πρόσφατων εκλογών. Η παταγώδη αποτυχία των 3 μεγαλύτερων εφημερίδων της χώρας να αφομοιώσουν το εκλογικό κλίμα , παρουσιάζοντας ως derby ένα καθαρό αποτέλεσμα, δεν οφείλεται σε λάθος, αλλά σε ξεκάθαρη επιλογή στήριξης. Η συνηθισμένη αυτή κατάσταση αποτελεί μία δυσάρεστη πραγματικότητα και πρέπει να μας κάνει ιδιαίτερα καχύποπτους στην ανάγνωση μας.


Η Ουάσιγκτον απαγορεύει στα αμερικάνικα επιστημονικά περιοδικά να δημοσιεύουν άρθρα από την Κούβα, το Ιράν, το Σουδάν και τη Λιβύη. Ωστόσο, μεγάλες και έγκυρες οργανώσεις ( όπως η αναπτυξιακή ΑΑΑS , η ένωση φυσικών APS, και το ινστιτούτο φυσικής AIP αρνούνται να συμμορφωθούν, δηλώνοντας ότι αυτή η απόφαση παραβιάζει το 1ο άρθρο του συντάγματος, το οποίο κατοχυρώνει την ελευθερία της έκφρασης.


Ο prisoner επικροτεί με θαυμασμό την επιστροφή του gentleman Sir Tasou Mitropoulou. O μοναδικός άνθρωπος του αθλητισμού που εξέφρασε άποψη για την ανθρωπογεωγραφία των φυλακών, ο Sir Tasos επιστρέφει με μοναδική αποστολή την τήρηση του fair play στην Λεωφόρο.


O σοφός τοίχος με την βοήθεια του Mark Twain υπενθυμίζει: " Είναι καλύτερο να σου αξίζουν τιμές και δόξα και να μην τις έχεις, παρά να τις έχεις και να μην σου αξίζουν."

News 24/7

24MEDIA NETWORK