Επιστολή διαμαρτυρίας

Επιστολή διαμαρτυρίας
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο λόγος αυτής της επιστολής μας έχει να κάνει με το απαράδεκτο, αδικαιολόγητο και αν μη τι άλλο αντιδεοντολογικό γεγονός. Δύο μέλη της νέας διοίκησης της ν. ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, οι Πέτρος Πετρόπουλος (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας) και Μπάμπης Παναγιωτίδης (Γενικός Αρχηγός της ν.ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ), ενώ ασκούν τα διοικητικά τους καθήκοντα, ως μέλη της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας, παράλληλα να αρθρογραφούν σε εφημερίδες, τόσο τοπικές, όσο συνάμα και αθλητικές, καθώς και πολιτικές, με την ιδιότητα των ανταποκριτών, δυστυχώς υπό την ανοχή, την αδιαφορία και την κάλυψη επαγγελματιών συναδέλφων.

Ο Πέτρος Πετρόπουλος είναι ανταποκριτής στο «DERBY» και ο Μπάμπης Παναγιωτίδης στις «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «GOAL» και «Αθλητική Ηχώ».Βέβαια, δεν είναι οι μόνοι, όχι μόνο στην Καβάλα, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Συνάδελφοι ήμαστε ανάξιοι της μοίρας μας, από τη στιγμή που δεν προασπιζόμαστε το ιερό δικαίωμα μας για εργασία. Ήμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ και του Π.Σ.Α.Τ. και ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια των συνδικαλιστικών μας οργάνων, θα μπορέσουμε να απομακρύνουμε αυτά τα «καρκινώματα» από τον εργασιακό μας χώρο, που παράλληλα με τις εργασίες του, λυμαίνονται το δημοσιογραφικό χώρο, χρησιμοποιώντας τον ως εφαλτήριο για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Λυπούμαστε δε, που επαγγελματίες δημοσιογράφοι, που μάλιστα ζητούν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τη ψήφο μας, συντηρούν και διαιωνίζουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, καλυπτόμενοι πίσω από ανόητες δικαιολογίες του στυλ, «δεν το ξέραμε». Τώρα λοιπόν που το μάθατε, περιμένουμε από εσάς συναδελφική αλληλεγγύη. Δεν αξιώνουμε να πάρουμε τις θέσεις τους, ας τις πάρουν άλλοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που καλύπτουν αυτή την κατάσταση ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα αγγίξουμε κάποια δημοσιογραφική τους χορδή.

Μετά τιμής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK