Επίθεση ΣΚΑΪ σε Μαρινάκη με ποδοσφαιρικό υπονοούμενο

H "μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει περάσει πλέον και σε νέο... στρατόπεδο, αλλά όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ, "στο γήπεδο αυτό δεν έχει γρασίδι".

Επίθεση ΣΚΑΪ σε Μαρινάκη με ποδοσφαιρικό υπονοούμενο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ:

"Η παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς

Η νεότευκτη εταιρία ALTER EGO ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη αδυνατεί να καταλάβει ότι οι κανόνες της δημοσιότητας ισχύουν για όλους.

Όταν επικαλείται προσωπικά δεδομένα για να μην δημοσιοποιηθούν οι ορθώς βιντεοσκοπούμενες κινήσεις των εκπροσώπων της στους δημόσιους χώρους διεξαγωγής της τηλεοπτικής δημοπρασίας και ικανοποιείται σε αυτό, όλα είναι καλά.

Όταν επικαλείται προσωπικά και εμπιστευτικά επιχειρηματικά δεδομένα υποδεικνύοντας ποια θέλει να απαλειφθούν από τα πρακτικά της Επιτροπής Ενστάσεων πριν αυτά χορηγηθούν στους ανταγωνιστές της και ικανοποιείται σε αυτό, όλα είναι καλά.

Όταν, όμως, η Επιτροπή Ενστάσεων και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εφαρμόζει, μετά ταύτα, τους ίδιους κανόνες για όλους, τότε η νεότευκτη εταιρία ALTER EGO, διαμαρτύρεται, ολοφύρεται, θρηνεί, αυτοδιαψεύδεται και δυσφημεί.

Δεν πειράζει

Στην πορεία, όσοι προσέρχονται, ως νεωκόροι, στον χώρο της ενημέρωσης, θα μάθουν το πρώτο μάθημα του χώρου αυτού:

Πρώτα κρίνεσαι με κανόνες διαφάνειας και μετά, αφού αποδεχθείς αυτήν την διαρκή και ισόβια υποχρέωσή σου, μπορείς να αποπειραθείς να παραστήσεις τον τιμητή των άλλων.

Και θα ακολουθήσει το δεύτερο μάθημα: Ο,τι επικαλείσαι τη μια μέρα οφείλεις να το θυμάσαι και την δεύτερη. Αλλιώς θα μείνεις μεταξεταστέος.

Η ενημέρωση είναι γήπεδο αμφίδρομης δημοσιότητας.

Αλλά, ευτυχώς, το γήπεδο αυτό δεν έχει γρασίδι..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK