Ερχεται ο μάνατζερ του Κάναντι για τα... περαιτέρω

O Nταμίρ Κάναντι και ο Ατρόμητος θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Γι' αυτό θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Αυστριακού τεχνικού για τις σχετικές συνομιλίες.

22/06/2017 Atromitos presents new coach Damir Canadi

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
22/06/2017 Atromitos presents new coach Damir Canadi Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 22/06/2017 ATROMITOS PRESENTS NEW COACH DAMIR CANADI PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Από την Αυστρία ο Ατρόμητος δεν περιμένει μόνο τον Νταμίρ Κάναντι αλλά και κάποιον που θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιό του.

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, στο μάνατζερ του Αυστριακού αναφερόμαστε ο οποίος θα βρεθεί στην Ελλάδα μετά την Πρωτοχρονιά για τα... περαιτέρω.

Οπου περαιτέρω βάλτε τις κουβέντες για τη νέα συμφωνία. Και για να έρχεται ο εν λόγω στην Αθήνα πάει να πει ότι η σχετική διαπράγματευση βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένο.

Πάντα βέβαια υπάρχουν πιθανότητες κάτι να στραβώσει πριν από τις υπογραφές. Ωστόσο στον Ατρόμητο έχουν βάσιμες ελπίδες να αισιοδοξούν για την παραμονη του Αυστριακού τεχνικού ο οποίος είναι μέχρι στιγμής ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος (με διαφορά).

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK