Ερυθρόλευκο Σταυροδρόμι

Ερυθρόλευκο Σταυροδρόμι
Αγαπητοί φίλοι

Διαβάζω contra 2 χρόνια τώρα και επειδή τα πράγματα στον Ολυμπιακό έχουν φτάσει ίσως στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι της τελευταίας δεκαετίας, είπα να γράψω μερικές σκέψεις που έχω παρακινούμενος κυρίως από το άρθρο του αναγνώστη Λευτέρη Πετρίτση σήμερα 24/02/05.

Ο Ολυμπιακός οπως κάθε σοβαρή ομάδα που θέλει να λέγεται ευρωπαική και να λειτουργεί σαν τέτοια, πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα τι θέλει και πως θα το πετύχει. Θέλεις να παίρνεις πρωτάθλημα και να κάνεις μια συμπαθητική πορεία στην ευρώπη αλλά κάθε μα καθε χρόνο να έχεις τα ίδια προβλήματα? Θέλεις κάθε χρόνο να ψάχνεις για προπονητή? Θέλεις κάθε χρόνο να παίζεις minimmum 3 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών? Θέλεις να χρυσοπληρώνεις για παίκτες που μπορούσες να πάρεις πιο φθηνά? Θέλεις κάθε χρόνο ο κάθε μαθητευόμενος προπονητής να χάνει τον έλεγχο των αποδυτηρίων (με την ανοχή της διοίκησης) και να "γλύφει" την κερκίδα? Θέλεις κάθε χρόνο μια κακομαθημένη βεντέτα να σου κάνει άνω κάτω την ομάδα? Θέλεις την ενδεκάδα και τις αλλαγές να τις κάνει η κερκίδα? 'Η μήπως ο φιλοολυμπιακός τύπος/δημοσιογράφος?

Ή μήπως θέλει να βάλει τις βάσεις για μια νέα , πιο φρέσκια και πιο δυνατή ομάδα που θα μαζέψει σύντομα πολλές κούπες στο λιμάνι?

Νομίζω κανείς Ολυμπιακός δεν θέλει να ζήσουμε καταστάσεις που βαρεθήκαμε.... όχι, ψέματα!! Καταστάσεις που σιχαθήκαμε. Θέλουμε να δούμε ωραία μπάλα, θέλουμε να δούμε τους παίκτες και την διοίκηση να σέβονται το δικό μας υστέρημα , να σέβονται την ιστορία αλλά κυρίως την προοπτική του συλλόγου που αυτή την στιγμή υπηρετούν. Θέλουμε όμως και φιλάθλους που να σέβονται τους κόπους των παικτών και της διοίκησης. Φιλάθλους που δεν θα αφήσουν την υπερβολική αγάπη προς την ομάδα να γυρίσει μπουμερανγκ.

Δεν έχει σημασία αν ο πρόεδρος λέγεται Κοκκαλης (ευεργέτης του θρύλου) ή όχι, δεν έχει σημασία αν ο προπονητής λέγεται Μπάγιεβιτς (με τα καλά και τα κακά του αλλά και την προσφορά του,μην ξεχνάμε με ποιόν παίξαμε μπαλάρα) ή όχι, δεν έχει σημασία αν στην κερκίδα υπάρχει ο Τσουκαλάς (απίστευτος παλμός σε κάθε αγώνα), ο Θέμος, ο Κωστόπουλος, ο Σπύρος Παπαδοπουλος, ο οποιοσδήποτε. Όλοι αυτοί έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό ο καθένας με τον δικό του τρόπο, από το δικό του μετερίζι...

Πιστεύω ειλικρινά ότι η πλήρης στήριξη του σημερινού προπονητή και των παικτών με οποιαδήποτε κόστος είναι αυτή την στιγμή μονόδρομος.

Κακά τα ψέματα. Ήρθε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων για όλους. Τώρα ή θα πάμε μπροστά ή η κατρακύλα του μπάσκετ θα ωχρειά μπροστά σε αυτά που μας περιμένουν...

Φιλικά

Παπαδογιώργος Γεώργιος

Υ.Γ: Οι σκέψεις αυτές δεν θα αλλάξουν ότι αποτέλεσμα φέρουμε με τη Σοσό. Το μέλλον του Ολυμπιακού δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι δέσμιο ενός τυχόν κακού αποτελέσματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK