"... εσύ δεν πρέπει να μιλάς"

Προτού καν γίνει το τζάμπολ στο νέο πρωτάθλημα, τα πρώτα... φιρμάνια άρχισαν να φτάνουν στις ομάδες για ξένους που τις ελεύθερες ώρες τους είναι ολίγον τι άτακτοι και δεν περιορίζονται σ' ένα απλό τσιγάρο...

"... εσύ δεν πρέπει να μιλάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δουλειές με... φούντες έχουν τις τελευταίες ημέρες τρεις ομάδες της Stoiximan.gr Basket League. Οι δύο από αυτές μάλιστα τυγχάνει να έχουν -σχεδόν- ίδιο σύμβολο.

Επίσημους αγώνες έδωσαν πρόσφατα, αλλά τα κακά νέα ήρθαν πριν από αυτούς. Και ο λόγος; Ότι δεν προνόησαν να "τεστάρουν" τα καμάρια που πήραν για τις θέσεις ξένων πριν τους υποβάλλουν στις καθιερωμένες εξετάσεις και κατόπιν κατατεθούν τα συμβόλαιά τους στον ΕΣΑΚΕ.

Έτσι, έσκασαν οι "μπόμπες" μαζεμένες. Και οι τρεις είναι σημαντικοί, όχι αναντικατάστατοι, αλλά άντε Οκτώβρη μήνα να βρεις παίκτες για να καλύψουν την επικείμενη απουσία τους, μια και αναμένεται να ηχήσουν καμπάνες στην εκκλησιά της περιοχής τους.

Για τον ένα άρχισαν ήδη τα όργανα. Και δικαιώνεται ο λαός που λέει "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Ε, σε αυτόν βγήκε το μάτι, θα του βγει και το όνομα.

Για τον άλλο που έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία έπεσαν από τα σύννεφα όταν το έμαθαν οι δικοί του.

Όσο για τον 3ο; Εντάξει, ουδείς θ' ασχοληθεί με δαύτον, αφού στο νησί θα πιουν μια ρακή και θα τον ξεχάσουν γρήγορα.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK