Ετοιμάζει φάκελο ο Πανιώνιος

Μπορεί ο Πανιώνιος να ανέβει δύο κατηγορίες σε μία χρονιά; Κι όμως γίνεται...

Ετοιμάζει φάκελο ο Πανιώνιος
Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Νέα Σμύρνη έχουμε ήδη μια νέα εποχή. Η έλευση του εφοπλιστή Ίωνα Βαρουξάκη στον Πανιώνιο έφερε έναν νέο άνεμο, μετά από την άνοδο στην Α2, και το όραμα ότι δεν αργεί η επιστροφή στα "μεγάλα σαλόνια" μετά από τις μεγάλες περιπέτειες.

Μάλιστα, οι εξελίξεις με την Κηφισιά αλλά και το ανοιχτό "μέτωπο" των Τρικάλων (που επιμένουν πάντως ότι θα αγωνιστούν κανονικά στην Α1), ωθούν τον Πανιώνιο να σκέφτεται σοβαρά ότι έχει πιθανότητες να παίξει άμεσα στην ελίτ και πάλι.

Βάσει των εξελίξεων, ο Εθνικός ως τέταρτη ομάδα θα κληθεί να πάρει τη θέση της Κηφισιάς. Όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ενδιαφέρεται, καθώς είχε αποχωρήσει ο βασικός χρηματοδότης. Μετά από τις εξελίξεις με την Κηφισιά, όμως, δεν αποκλείεται να επανεργοποιηθεί...

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν ο Εθνικός αρνηθεί, η ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ ουσιαστικά θα εκδηλώσουν πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ομάδα που θα πάιξει στην Α1. Βέβαια, ακούγεται ότι θα ζητήσει να παραμείνει και ο Αρκαδικός κάτι που έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις πχ. στην Ισπανία.

Στον Πανιώνιο έχουν τα δικά τους πλάνα και όνειρα και... προετοιμάζονται. Άλλωστε, στην ομάδα επέστρεψε η "αλεπού" σε θέματα διοίκησης -αγωνιστικού, Σταύρος Ελληνιάδης. Η απόφαση πάρθηκε. Ο Βαρουξάκης έδωσε το "ΟΚ" και ο Πανιώνιος ετοιμάζει ήδη φάκελο για να παίξει στην Α1, προτάσσοντας την ιστορία του, τον κόσμο, τη νέα διοίκηση, εγγυητική για πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το σύνηθες, ώστε να πάρει αυτός το χρίσμα και τη σχετική κάρτα συμμετοχής.

Γι' αυτό και προς το παρόν "παγώνουν" για λίγο οι άλλες κινήσεις στην Α2, μιας και η ομάδα θα περιμένει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, βασικά τον Εθνικό και αν θα δεχθεί να παίξει στην Α1.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK