Έτσι έγινε... Χουλκ ο Καρέλης

Ο Γιάννης Αναστασίου αποθέωσε τον Νίκο Καρέλη, αποκαλύπτοντας πως άλλαξε το παιχνίδι του εκμεταλλευόμενος τα φυσικά του προσόντα. Το Contra.gr έψαξε λίγο παραπάνω την ιστορία που ξεκινά εκεί κοντά το 2011 στα... ρινγκ.

Έτσι έγινε... Χουλκ ο Καρέλης
karelis gatsis

Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός του Νίκου Καρέλη ως "Χουλκ". Το συγκεκριμένο παρατσούκλι είχαν κολλήσει από όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Εργοτέλη, λόγω του εντυπωσιακού, για την ηλικία, όγκου και σωματοδομής.

Βέβαια, ο Έλληνας άσος ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι που είχε την τύχη να συμβούν δυο γεγονότα αρκετά κοντά. Πρώτον να συνεργαστεί με έναν μάνατζερ που γνωρίζει καλά τα μαχητικά αθλήματα και δεύτερον να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αναστασίου.

Ο "Ολλανδός" μίλησε πρόσφατα σε ΜΜΕ του Βελγίου και αποκάλυψε πως δούλεψε πάνω στο σώμα του Καρέλη, κάνοντας τον ακόμα πιο δυνατό, χωρίς όμως να χάσει την ευελιξία του. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο με πρόσωπο προς την εστία, όσο και με πλάτη, δημιουργώντας μία ασπίδα για τους συμπαίκτες του. Βέβαια, αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή ξεκίνησε πάνω στα ρινγκ.

ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΥΛΚ

Με τον μάνατζερ του, Χρήστο Γάτση, ο Καρέλης δούλεψε πολύ πάνω στα ρινγκ και έμαθε τρεις κανόνες από το 2011 που ξεκίνησαν μαζί.

1: Να μην πέφτει με τίποτα, κάνοντας μικρά βήματα.

2: Σε μικρό χώρο να βγάζει το μέγιστο της μυικής ισχύος.

3: Αποφασιστικότητα. Από την αρχή ( της φάσης, του αγώνα, της στιγμής) έχει πάρει την απόφαση του για το τι θα κάνει και εκτελεί την σκέψη του.

'Ετσι, μέσα σε ένα χρόνο είδε το σώμα του να μεταμορφώνεται και τον ίδιο να αποκτά επιπλέον χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, κρατώντας ταυτόχρονα την ελαστικότητα και την ταχύτητα του.

Ο Καρέλης παρότι έχει φύγει από την Ελλάδα δεν παραλείπει να δουλεύει μέσα στο ρινγκ, αφού πλέον γνωρίζει καλά πως το εργαλείο της δουλειάς του, είναι το σώμα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK