Έτσι έρχεται τώρα ο Πόπα στον Παναθηναϊκό!

Γιατί ο Μπεκάλι ζήτησε 1 εκ, με πόσα τον δίνει η... εξουσιοδότησή του σε Έλληνα agent και η μυστική συμφωνία του με τον διεθνή Ρουμάνο εξτρέμ για ανανέωση μετά τις 25 Γενάρη. Η σχέση της υπόθεσης αυτής με εκείνη του Βαρέλα και ο ρόλος του Ουζουνίδη. Όλα στο αποκαλυπτικό ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Έτσι έρχεται τώρα ο Πόπα στον Παναθηναϊκό!

Απο το... πουθενά έσκασε χθες η μεταγραφική υπόθεση Πόπα για τον Παναθηναϊκό. Για αυτό φρόντισε ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, για τους δικούς του προφανείς λόγους.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έψαξε την περίεργη αυτή υπόθεση τόσο στην πιάτσα των ατζέντηδων, όσο και στην Ρουμανία και σας παρουσιάζει όλα τα ντεσού της στον παρακάτω “δεκάλογο”:

1ον) Ο ίδιος μάνατζερ (όχι πάντως του ποδοσφαιριστή) που πρότεινε τον Αντριάν Πόπα στον Παναθηναϊκό ανέλαβε να μιλήσει και με τον Τζίτζι Μπεκάλι (ουσιαστικά για ενημέρωση – βολιδοσκόπηση του μιλάμε), σχετικά με το “πράσινο ενδιαφέρον”.

2ον) Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, η”αλεπού” όπως τον φώναζαν όταν ήτανagent,ζήτησε όντως 1 μύριο για να τον πουλήσει τώρα και είχε τα...επιχειρήματά του.

3ον) Καταρχήν, ο τι στην παρόμοια καλοκαιρινή περίπτωση με τον Βαρέλα, μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις και...σκοτσέζικα ντους σε αυτές, ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε στο τέλος να σκάσει συνολικά 1,4 εκατ. Ευρώ στον Μπεκάλι για να αποκτήσει τον αμυντικό “πόθο” του Βλάνταν Ιβιτς. Βέβαια άλλο ΠΑΟΚ και άλλο Παναθηναϊκός, ως προς την ρευστότητά τους...

4ον) Και μετά ο τι υπάρχουν κι άλλες τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πόπα, οι δύο από αγορές που μπορούν να του τα...σκάσουν αν προχωρήσει το ενδιαφέρον τους σε πρόταση. Όπως ,λοιπόν, αντιλαμβάνεστε το 1 εκατ. που δημοσιοποίησε ο Μπεκάλι πως κοστολογεί τον διεθνή Ρουμάνο εξτρέμ είχε κι άλλους...αποδέκτες (όχι μόνο τον Παναθηναϊκό).

5ον) Το αφεντικό της Στεάουα όταν ενημερώθηκε για το επίσημο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ζήτησε από Έλληνα ατζέντη να “τρέξει” την υπόθεση και να διαπραγματευτεί εκ μέρους του, με τον Παναθηναϊκό ( του έδινε μάλιστα και την σχετική γραπτή εξουσιοδότηση). Το ίδιο, με το ίδιο μανατζερικό πρόσωπο, είχε κάνει άλλωστε και με τους Βαρέλα-ΠΑΟΚ. Μάλλον όμως, δεν βρήκε την ίδια ανταπόκριση γιατί ακριβώς τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά.

6ον) Άνθρωποι που γνωρίζουν τον Μπεκάλι και μιλάνε μαζί του ήταν βέβαιοι σήμερα το πρωί πως με την κατάλληλη διαπραγμάτευση αλλά και το απαραίτητο...κασέρι, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα θα μπορούσε να δώσει τώρα τον Πόπα στον Παναθηναϊκό και με ...600.000 ευρώ.

7ον) Ο Αντριάν Πόπα είναι των προδιαγραφών που θέλει για τα εξτρεμ του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αρέσει πολύ στον προπονητή του Παναθηναϊκού και για αυτό τον λόγο έχει γίνει η σχετική ...προεργασία. Άλλωστε ο Ουζουνίδης θέλει τον Πόπα όχι για 6 μήνες αλλά για τον νέο ΠΑΟ που σχεδιάζει. Είναι μεταγραφή προοπτικής για τον Έλληνα τεχνικό...

8ον) Το συμβόλαιο του 29χρονου Ρουμάνου εξτρεμ στην Στεάουα είναι στις 250.000 ευρώ ετησίως . Και τα λεφτά που θέλει δεν μπορεί να του τα προσφέρει αυτή την στιγμή καμία άλλη ρουμανική ομάδα.

9ον) Μπεκάλι και Πόπα έχουν κάνει μια άτυπη συμφωνία πως αν δεν βρεθεί ομάδα μέχρι τις 25 Ιανουαρίου να τον αγοράσει, θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την Στεάουα (ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΕΡΧΌΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ) και στο νέο θα υπάρχει συγκεκριμένο μπάι άουτ (όχι πολύ υψηλό) για να φύγει. Μπαι άουτ που θα ισχύει για τις επόμενες 4 μεταγραφικές περιόδους...

10ον) Στην Ρουμανία και ειδικότερα στην Στεάουα μπορεί τα συμβόλαια να μην είναι πολύ υψηλά αλλά οι παίκτες όταν υπογράφουν ή ανανεώνουν παίρνουν καλά πριμ υπογραφής. Για παράδειγμα το 2012 όταν αποκτήθηκε ο Πόπα από την Κονκόρντια, ο Μπεκάλι του έδωσε 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Δώσαμε τον Πόπα στον Παναθηναϊκό για 1.000.000 ευρώ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK