Έτσι θα πληρωθούν οι εταιρίες χλοοτάπητα

Η πρόταση του ΠΑΟ προς τις "GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ" για εξωδικαστικό συμβιβασμό για την αποπληρωμή των οφειλομένων ύψους 156.000 ευρώ και η συνάντηση της Δευτέρας (23/10) που αναμένεται να οδηγήσει σε συμφωνία.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
konstantinou EUROKINISSI

Το πρωί της Δευτέρας (23/10) θα γίνει η (επόμενη) συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τις δύο εταιρίες κατασκευής και φροντίδας χλοοτάπητα , οι οποίες είχαν καταθέσει απ' την 5η Οκτωβρίου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για οφειλές 156.000 ευρώ.

Η υπόθεση πήρε νέα αναβολή για την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, η οποία συναίνεσε στο αίτημα των “πράσινων” που έγινε αποδεκτό και απ' τις εταιρίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα τείνει προς διευθέτηση και οι εμπλεκόμενες πλευρές σκοπεύουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τη Δευτέρα, με διάθεση να τα βρουν. Οι ίδιες πηγές μάλιστα, επισημαίνουν πως η πρόταση που έχει κατατεθεί από το πρωί της περασμένης Τετάρτης (18/10) -με κάποιες μικρές τροποποιήσεις-είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει πλέον σε συμφωνία και σε άρση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής του Παναθηναϊκού.

Τι έχουν προτείνει οι "πράσινοι"; Να πληρωθούν τώρα οι 15.000 ευρώ απ' τις συνολικές οφειλές και άλλες 41.000 ευρώ σε δύο δόσεις μέσα στους επόμενους δυόμισι μήνες. Και από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο "μερίδιο" της οφειλής, δηλαδή το υπόλοιπο των 100.000 ευρώ, να αποπληρωθεί τον Φεβρουάριο του '18, με "δέσμευση" από μελλοντικό έσοδο της "πράσινης" ΠΑΕ.

Αυτή η πρόταση έχει πέσει αυτή τη στιγμή στην όλη κουβέντα και το πιο πιθανό είναι πως το "τριφύλλι" και οι εταιρίες θα τα βρουν και θα αποφευχθεί ο (συγκεκριμένος) κίνδυνος με την εγγυητική του Παναθηναϊκού.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK