ΣΤΗΛΕΣ

Έξαλλος ο Σπανος με τον βοηθό Ευθυμιάδη

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια και να επιτεθεί φραστικά στον βοηθό Δαμιανό Ευθυμιάδη.

Έξαλλος ο Σπανος με τον βοηθό Ευθυμιάδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια, έχοντας όμως σημαντικά παράπονα από τον Δαμιανό Ευθυμιάδη. Ο βοηθός του Τάσου Σιδηρόπουλου δεν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Παντελή Καπετάνο στο 57′, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να ισοφαρίσει σε 1-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, ήταν σε έξαλλη κατάσταση, καθώς υπάρχει… προϊστορία με τον συγκεκριμένο βοηθό. Την περυσινή σεζόν είχε ακυρώσει καθαρό γκολ του Ατρόμητου απέναντι στην Καλλονή.

Αποτέλεσμα; Ο κ. Σπανός κατέβηκε στα αποδυτήρια και επιτέθηκε φραστικά στον Ευθυμιάδη, λέγοντάς του: “Όποτε μας παίζεις μάς κάνεις κηδείες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξάνθη – Ατρόμητος 2-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK