Fair Play Sakis

Fair Play Sakis

"Shake! Shake! Shake!"

"Δεν κουράζεται ποτέ αυτό το παιδί;"

"Shake! Shake! Shake!"

"Πάμε! Ελα! Οπα!"

"Με μπαταρίες δουλεύει;"



Η Γεροντοκόρη

Σέϊκ ιτ, σέϊκ ιτ μι αμόρ, Αστυνόμε μου. Δεν ξέρω αν τον παρατηρήσατε τον Σάκηπώς κοιτούσε την κάμερα αλλά εγώ που τον πρόσεξα καλά κατάλαβα ότι απευθυνότανσε ΄μενα. Του έχω ραγίσει την καρδιά και αποφάσισε να πάει στην Eurovision να μεεντυπωσιάσει αλλά τον φάγανε οι συμμαχίες και αυτή η ξενέρωτη η Ρουσλάνα. Σιγάτην γκόμενα...και εγώ άμα φορέσω μια προβειά, πάρω ένα μαστίγιο και αρχίσω ναχοροπηδάω και να ουρλιάζω την ίδια επιτυχία θα έχω. Θα με ψηφίσουν από κατανόησηστο πρόβλημά μου. Κάτσε σου λέει, να την βγάλουμε πρώτη, μήπως και γίνει καλά τοκορίτσι.

Με το πού βγήκε να τραγουδήσει, ο κυρ Μάνθος του πρώτου, έπαθε ανακοπή. Νόμισεότι ήρθαν οι βάρβαροι. Aρχισε να απαγγέλει Καβάφη "Γιατί ενύχτωσε κ' οι βάρβαροιδεν ήλθαν. Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν. Και τώρα τι θα γένουμε χωρίςβαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις..."Καταχειροκροτήθηκε απότην πολυκατοικία. Ήταν πολύ συγκινητικός. Τα είπε και ξεψύχησε. Τον θάψαμε τηνεπομένη κάτω από τους ήχους του "Shake it".

Ήταν το αγαπημένο του. Έπρεπε ναφτάσει τα 92 για να αλλάξει προτιμήσεις. Μέχρι να πάει ο Σάκης στην Eurovisionγια αγαπημένο τραγούδι είχε ένα του Στράτου του Διονυσίου. Το "γιατί Θεέ μου ηζωή, με κυνηγάει σαν το ληστή κι όταν γυρεύω λίγο φως, το φως μου κρύβει οαδερφός".

Το είχαμε ακούσει πάνω από 2.000 φορές. Αφού κάποια στιγμή το είχαμε μάθει όλοι,από το ισόγειο μέχρι το το ρετιρέ. Δεν λέγαμε καλημέρα στο ασανσέρ, το "γιατίΘεέ μου" λέγαμε. Aκουγες ένα ασανσέρ να ανεβοκατεβαίνει τους ορόφους και νααναρωτιέται. Για τέτοιο χάλι μιλάμε. Στα 92 του, του έμελλε να φύγει για τις απάνω γειτονιές δια φωνής Ρουσλάνα καιαντί για τα καθιερωμένα του παππά, τα μεγάφωνα της Αγ. Ειρήνης έπαιζαν Σάκη.Μπροστά τα στεφάνια να κουνιούνται στο ρυθμό, πίσω ο τέζα-κυρ Μάνθος να σείεταιμέσα στο φέρετρο, τα "κοράκια" πέταξαν τα σακκάκια, ο πάτερ Διονύσιος έπινε τοκρασί και είμασταν όλοι ευχαριστημένοι.Δεν πειράζει που δεν πήραμε την πρώτηθέση, αρκεί που περάσαμε καλά.

Τώρα που το θυμήθηκα, τις 2-3 γδυμνές που πήγαν και τραγούδησαν στην Eurovisionτις προσέξατε; Εδώ θα μου πείτε τις πρόσεξε ο παππούς που έχει ξεχάσει τίβρίσκεται ανάμεσα στα πόδια του, εσάς θα σας ξέφευγε. Αυτές ξέχασαν να ντυθούν,κοιμόντουσταν στο ξενοδοχείο τους πήρε ο ύπνος και ξαφνικά τους φώναξαν "Ξύπνα,βγαίνεις" και βγήκαν με τα κομπινεζά, έκανε ζέστη και δεν μπορούσαν να αποδώσουνντυμένες, δεν είχαν λεφτά για ύφασμα, έψαχναν για καλό παιδί ανάμεσα στο κοινό;Τί ακριβώς εσυνέβηκε; Πάρε κυρία μου το μπούτι σου παραπέρα και μας έβγαλε τομάτι. Κρατάς και το μικρόφωνο, λίγο θέλω ο άνθρωπος να σου "διδάξω τη μελωδία";

Οι δικές μας οι κοπέλες, οι διπλανές του Σάκη, ήταν ντυμένες. Μετά γδύθηκαν.Όπως είναι το σωστό άλλωστε. Είσαι ντυμένη και μετά γδύνεσαι. Το λογικό και τοδίκαιο. Και ο Σάκης μας ντυμένος βγήκε και μετά του σκίστηκε εντελώς τυχαία τοσακάκι. Έγινε της κολάσεως. Είχανε κολλήσει όλες οι πεινασμένες στις οθόνες καικαλά εγώ ένα φεγγάρι τα είχα μαζί του, για αυτό τις δικαιολογώ τις υπόλοιπες. Μετο δίκιο σας κορίτσια...Μη κοιτάτε εμένα που δεν μου κάηκε καρφί. Ε, τονμπούχτησα πια. Συνέχεια φιλέτο, φιλέτο...βαριέσαι. Το θες και το φασολάκι σου.
Έκανε βέβαια τα αδύνατα, δυνατά για να με εντυπωσιάσει το χρυσό μου. Μέχρι καικωλοτούμπες.

Τον θυμάμαι, πριν τον χωρίσω, που έκανε πρόβες τα διάφορα χορευτικά του. Δεν μουείχε αφήσει σερβίτσιο για σερβίτσιο.
- Σιγά βρε αγόρι μου,του έλεγα. Θα μουπεταχτεί κάνας τένοντας στη μούρη και θα σε παντρευτώ σακάτη. Τίποτα αυτός.Επαγγελματίας. Σε αγαπάω, σε εκτιμάω, μου έλεγε αλλά πρέπει να εξασκηθώ. Χάθηκενα εξασκηθούμε παρέα; Αυτά τον φάγανε παιδιά. Με "έφτυνε" για τις κωλοτούμπεςκαι τα ακροβατικά.

Η Αλβανία μας έδωκε 12άρι, καλέ. Όχι, που δεν θα το ΄δινε. Τόσο λαό έχουμεταϊσει. Τόση περιουσία μας έχουν κλέψει, ε ας μας χαρίσουν και κάτι. Από τηνΣερβία έχω παράπονο. Τόσο φαγητό έχουμε στείλει ρε αδέρφια. Τόσα φάρμακα...τόσηανθρωπιστική βοήθεια, στράφι πήγε. Αχαριστία, τί περιμένεις...Οι Ρώσοι, άλλοιαυτοί. Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ούτε μισό χιτώνα δεν μας έδωκαν. Τόσες Ρωσσίδεςέχουμε πηδήξει στα μπαρ...τόσο ξύλο έχουνε φάει για να βγουν στο κλαρί καιτίποτα δεν εκτίμησαν. Α, να χαθείτε. Οι Τούρκοι, που μας κατέσφαξαν 300 χρόνια,10άρι μας έδωσαν να ΄ναι καλά οι άνθρωποι.Σου λέει, τόσο κόσμο πήραμε στο λαιμό μας, κάπως πρέπει να επανορθώσουμε. Δεν είναι κακοί κατά βάθος. Είχαμε και ρεκόρτηλεθέασης λέει. Καθήστε να γδυθεί η Τσίλα στη "ΦΑΡΜΑ" και θα σας πω πού θαπάρει το ρεκόρ.

Θέλετε να σας γδύσω, να νιώσετε λίγο Σάκης, κυρ Αστυνόμε μου;



Με την υπογραφή...

-**- Και ΟΦΗ και Πανιώνιος για Ντουμιτρέσκου. Τα οφειλόμενα στους Κύπριους να δω ποιος θα πληρώσει...

-**- Τελικά μάθαμε την τιμή του Βιλτόρ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK